Moje žena je zaláskovaná do bývalého spolužáka. Je nám přes čtyřicet, máme děti, spolužák žije rovněž v manželství s dětmi. Bydlíme od sebe přes půl republiky, ale občasná setkání mé ženy a toho chlapíka nejsou vyloučena (žena má ve stejném městě rodiče). Zatím si sice asi jen dopisují, ale nerad bych, aby to přesáhlo jasné meze. S tím chlapíkem se znám. Žena tvrdí, že se jedná pouze o kamarádský vztah. Co mi radíte? Dát mu přes hubu? Sejít se s ním a normálně si promluvit, apelovat na jeho morálku? Sejít se s jeho ženou(asi taky něco tuší) a snažit se naše protějšky moc k sobě nepouštět? Být nad věcí a nechat to celé plavat - "co oči nevidí, to srdce nebolí"? S ženou si promluvit vždycky než na návštěvu pojede? Potají je sledovat a přijít na to, ka to s tím jejich "kamarádským vztahem" vlastně je? Stejně ale: to můžu udělat tak jednou dvakrát, stejně jezdí na srazy spolužáků, kam logicky já nemám přístup. Zapomněl jsem snad na něco? PORAĎTE!
Buď nad věcí a nechej to celé plavat - co oko nevidí, to srdce nebolí a kromě toho, když budeš "trojčit" dosáhneš opaku. Žena bude víc a intenzívněji hledat způsoby. Buď na manželku milý, nijak sarkasticky se neprojevuj. Čím víc ji budeš hlídat a čím víc budeš dělat scény, tím hůře váš vztah dopadne. Je vám přes čtyřicet, už byste měli mít trochu rozum. OBA. A měli byste vědět, co chcete a co nechcete. Nechej tomu volný průběh, když bude manželka chtít být nevěrná, stejně ji neuhlídáš. A jestli se domníváš, že od tebe bude chtít utéct za svojí bývalou láskou, myslím, že je to velmi nepravděpodobné. Proč by to dělala? Má se doma špatně? Hezký den.
Buď milý,pozorný,vzorný manžel.Nic jiného nepodnikej.Pokud bude chtít být manželka nevěrná,stejně tomu nezabráníš,ale uvědomí si,co má doma a že jí nic nechybí.Nebude mít proč utíkat jinam.
Zkus ji pozvat na nějakou romantickou večeři,pak víno a hezký sex.To dělá divy.
Chtěl bych poděkovat za všechny odpovědi, ale asi to už je vyřešené. S chlapíkem jsem se nakonec sešel, chvíli to vypadalo hodně napjatě, ale nakonec zůstalo u žďouchanců a slovní potyčky. Docela mě překvapil, protože mi říkal, že ho to taky štvalo a je rád, že to vyšlo najevo, že žádné hlubší vztahy nejsou a žádné boření vztahu ani svého ani našeho neplánuje, že jsou opravdu jenom kamarádi. Velmi hezky hovořil o své ženě, říkal jak ji miluje a bylo vidět, že to myslí upřímně, taky o svých synech se vyjadřoval velmi hezky. Myslím, že má vysoký morální kredit a je mu možné věřit. Ženě samozřejmě věřím taky - o návštěvě jsem jí řekl, nejdřív se zlobila, ale pak jsme se tomu oba od srdce smáli :D. Snad jsem nenaletěl, doufám.
al bunda*
A kdyby ano, je to důležité? Člověk vždycky věří tomu, čemu chce. Jak jsem říkal, nechejte to plavat a neužírejte se tím. Hezký den.
Na srazy přeci nejezdí každý rok!Nebo to je mají tak často?Asi bych si spíš promluvila s ní,on se s Vámi bavit nebude.Byla jsem ve stejné situaci a když jsem zavolala milence manžela,vysmála se mi,pomlouvala mne,kde mohla a nakonec řekla,že jsem si všechno vymyslela a já byla ta nejhorší.Její přítel se se mnou ani nechtěl bavit,nevěřil tomu.Tak manžel ode mne dostal pár facek a zbalila jsem mu kufry,samozřejmě neodešel.ví,kde je doma.Ale asi něco Vaší paní chybí,zkuste přijít na to,co!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.