Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavba MHD zastávky - je nutný souhlas?

Od: lounacek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den všem. Už se tady můj problém několikrát řešil,ale potřeboval bych ještě drobnou radu. Město mi postavilo před domem aut. zastávku MHD a mě jako sousedícímu vlastníku pozemku dalo vědět pouze tím,že mi poslalo oznámení o zahájení stav. řízení,kde bylo pouze uvedeno že se jedná o rekonstrukci chodníků. O zastávce ani zmíňka. Po měsíční lhůtě vydalo město stav. rozhodnutí kde je jen o zastávce zmíňka v podobě přizpůsobení aut. zastávky. Myslím,že zastávka takového rozměru/ asi 13m vyvýšený tramvajový pás ohraničený zábradlím/ je dost velká stavba na to,abych se k ní písemně vyjádřil,a také aby byla řešena a zmíněna její výstavba v oznámení o zahájení stav. řízení. Řeším pouze to,že město mě mělo písemně požádat o souhlas s touto stavbou. Město se schovává,za již zmíněné chodníky,že jsem se měl přijít včas informovat. Tak takhle se staví v ČR-dělá si tady město co chce. Byl jsem i na stav. ůřadě,kde mi přímo šéf řekl,že bych měl dát na město správní žalobu pro porušení stav. zákona,ale nebyl si 100% jistý ani on. Nechci Vás zbytečně otravovat mým problémem,ale dosud mi nikdo jednoznačně neporadil jak mám postupovat.

Děkuji velice všem za odpovědi.

Lounacek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

lounáčku, (ne)chcete tu zastávku? Tak podle toho (ne)musíte bojovat.

lounacek
hodnocení

Jo ale nevím jak. Diky za odpověď

kosak*
hodnocení

0x

Hele - u nás -,,, město může cokoliv. Buď rád že ti ji nepíchli na dvorek a z baráku neudělali čekárnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]