Nejste přihlášen/a.
Mam ted trochu problem vyjit a potreboval bych sehnat 5000kc jen na par dni ale nechci nikde moc preplatit na urocich tak me napadlo si zalozit ucet u nektere z bank a jit do debetu.
Chci se zeptat jestli to takto jde abych si zalozil zitra ucet a jiz vybral prachy v debetu nebo musim cekat nejakou dobu treba nez mi prijde karta nebo nejaky jiny zadrhel v tom to...
Dnes jsou banky a jejich pobočky online propojeny, vybrat peníze do nepovoleného debetu je velmi neschůdné. Banka Vám povolí debet na účtu (kontokorent) za určitých podmínek, většinou je ale důležité tam mít fungující účet určitou dobu.
Pokud potřebujete aktuálně výše zmíněnou částku, tak asi u jakékoli banky neuspějete, pokud tam už nemáte delší dobu účet. Je-li to opravdu akutní, tak funguje třeba Provident, ale musíte se smířit s tím, že zaplatíte hodně navíc, finanční politika této společnosti už hraničí s lichvou. Ale když Vám teče do bot, tak to pomůže, použil jsem jejich služeb a nelituji toho. Byla to drahá služba, ale v inkriminované chvíli zachránila mi kůži.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.