Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formulář T400

Od: vlk* odpovědí: 5 změna:

Dá se někde stáhnout na netu formulář T400, nebo musím jít na správu sociálního zabezpečení?

Díky,

Vlk.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tento formulář dostaneš od Lékařské posudkové služby po podání žádosti o přiznání invalidního důchodu na České správě sociálního zabezpečení.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nevím, co je T400.

formulare-ke-stazeni.cz/...

hodnocení

0x

Já se domnívám, že tento formulář vyplní ošetřující lékař pro potřeby lékařské posudkové služby. Myslím si, že žadateli o důchod možná ani nepřijde tento papír do ruky.

doplněno 27.07.11 20:20:

Tak jsem trochu pátrala a zjistila jsem, že T400 vydá LPS občanovi s pokyny, která vyšetření se mají provést, a s termínem, do kdy se má vyplněný vrátit posudkářům. Tento formulář odevzdá občan svému praktickému lékaři.

Takže T400 mají na posudkové, kterou najdete na Vaší OSSZ.

vlk*
hodnocení

0x
Tak je to takhle-formulář mi vydali na Správě sociálního zabezpečení v klientském centru pro Prahu-Východ v ulici Sokolovská na metrů Vysočanská naproti radnici. Formulář teď vezu psychiatrovi, s nímž ho vyplníme.

referentkalps
hodnocení

0x

Vážení, tiskopis T400 opravdu obdrží ošetřující lékar žadatele o INV, po případě i průkaz OZP, příspěvek na péči ad. Je to formulář výhradně určen ošetřujícímu lékaři. Na základě prohlídky žadatele u svého ošetřujícícho lékaře jeho OL vyplní tento formulář a zašle zpět na příslušnou OSSZ :) Po obdržení vyplněných tiskopisů lze teprve posoudit zdravotní stav žadatele.

S pozdravem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]