Nejste přihlášen/a.
Dá se někde stáhnout na netu formulář T400, nebo musím jít na správu sociálního zabezpečení?
Díky,
Vlk.
Já se domnívám, že tento formulář vyplní ošetřující lékař pro potřeby lékařské posudkové služby. Myslím si, že žadateli o důchod možná ani nepřijde tento papír do ruky.
doplněno 27.07.11 20:20:Tak jsem trochu pátrala a zjistila jsem, že T400 vydá LPS občanovi s pokyny, která vyšetření se mají provést, a s termínem, do kdy se má vyplněný vrátit posudkářům. Tento formulář odevzdá občan svému praktickému lékaři.
Takže T400 mají na posudkové, kterou najdete na Vaší OSSZ.
Vážení, tiskopis T400 opravdu obdrží ošetřující lékar žadatele o INV, po případě i průkaz OZP, příspěvek na péči ad. Je to formulář výhradně určen ošetřujícímu lékaři. Na základě prohlídky žadatele u svého ošetřujícícho lékaře jeho OL vyplní tento formulář a zašle zpět na příslušnou OSSZ Po obdržení vyplněných tiskopisů lze teprve posoudit zdravotní stav žadatele.
S pozdravem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.