Nejste přihlášen/a.
Jsem s partnerkou 22 let vždy nám to v sexu jakž takž klapalo, ale poslední rok se stále na něco vymlouvá nebo přesněji řečeno, když jsme dobře naladěni a dám najevo (ať již pohlazením, mazlením, slovem apod.) že mám na ní chuť, ale podotýkám, že se nevnucuji, rázně dá najevo, že nemá na nic chuť - OK nevnucuji se a v klidu to přejdu ( navenek, ale vnitřně jsem nasr...) pokračuji v činosti, které jsem se věnoval v momentě před odmítnutím a nebo se seberu jdu si po své práci - pouštím to z hlavy i když to není tak jednoduché. Za nějakou dobu někdy i za hodinu najednou příjde se slovy tak když něco chceš tak pojď - to si myslím něco o lopatě a dle toho jak jsem nadržený buď se snížím k tomu, že jdu ale už totálně nasr..., nebo jenom přejdu bez odpovědi. Nepochopitelné na tom všem je to, že když už jdu na její výzvu, tak se nechá mazlit, uspokojovat na všechny způsoby a ještě si to užívá a diktuje si co a jak chce, ale na mne nesáhne neb jí bolí ruka. Nechci bourat rodinu, ale tohle je jedna z věcí, která, ačkoliv jsem vyzkoušel všechno, že zvažuji rozchod i když to vše ostatní je doma v pohodě. Když si představím, že takto budu fungovat až do ..., tak se děsím. Nemám problém se kdykoliv seznámit nebo si najít jiný vztah, ženy o mně jeví zájem, ale jak jsem poznamenal nechci bourat rodinu. Má někdo podobný problém, nebo ví kam se v dnešní době obrátit pro radu?
Víte, intimní život partnerů stojí na domluvě. Když jí neřeknete, co byste si představoval, že má dělat, jak to má ona vědět? Jste spolu 22 let, to je dosti hodně, váš intimní život se zautomatizoval. No a ještě k tomu vašemu, "když dám najevo, že mám na ni chuť"... kdypak to své partnerce říkáte? Třebas opravdu není intimně vhodně naladěná, když zrovna v kuchyni něco kutí a vy po ní vyjedete se svými sexuálními choutkami. Ženě většinou trvá delší dobu, než se naladí. Vy muži to máte jinak. Na to taky nezapomínejte. Takže - nehledejte chybu jen u ní. Ono je to takto pro vás možná jednodušší obvinit tu druhou stranu, ale zamyslel jste se někdy taky nad sebou? Představte si tuto situaci: Vaše žena řekněme vaří, maso se jí připálilo, brambory jsou nedovařené. Do této situace přijdete vy a dáte jí najevo, že by sex nebyl špatný. Co myslíte, že si vaše žena pomyslí? Že po vás hnedka náruživě skočí? Ale kdepak, pomyslí si o vás, že jste hrozný, protože nevidíte, že se jí něco nepodařilo a že vám jde jen "o to jedno". Vy naštvaně odcházíte ze scény s myšlenkou na rozchod. Za hodinu se vaše žena uklidní, oběd dá jakžtakž do pořádku, takže je poživatelný a hned má lepší náladu a vzpomene si na vás a že by tedy nebylo až tak špatné se před obědem pomilovat. Tak přijde za vámi. A protože vy jste jí nikdy neřekl, že by se vám taky líbilo, kdyby se věnovala ona vám, probíhají intimnosti dle naučeného sterotypu. A teďka mi řekněte, na čí straně stojí pravda? Na vaší? Na straně vaší ženy? Nikde, vážený. Pravda je někde mezi vámi oběma. Takže, než začnete vyhledávat milenky a bourat rodinu, promluvte si trošku se ženou. Ale podotýkám, nějak rozumně, žádné výčitky. Ale hezky diplomaticky, aby neměla pocit, že dělá něco špatně. To byste snížil její sebevědomí na nulu a nějaké nápravy byste se asi nedočkal.
Je to z pohledu ženy pravda a má to svojí logiku, ale to jsou učebnicové situace odmítnutí, to bych musel být opravdu bl. Uvedu příklady odmítnutí, které opravdu nemá logiku - přítelkyně - namasíruješ mi chodidla, jdu jí namasírovat a podotýkám pěkně důkladně a dlouho lebedí si jaká je to nádhera skončím s chodidly hřejivou neb chladivou emulzí otřu si ruce vlhčenými ubrousky, bylinným olejíčkem jí hladím a masíruji nohy postupně až k zadečku, přejdu na prdelku a tam když pokračuji tak už to začiná ve mně bouřit dle situace jí začnu jemně líbat neb lízat všude a když už to sní začne taky něco dělat jdu jazykem dál a dál, v tom bum já jsem chtěla jenom namasírovat a chtěla jsem jenom relaxovat - zkouška 1 nereaguji a přitvrdím stojí si na svém - zkouška 2 pokračuji v masírování výše to se jí líbí a promlováme si v klidu o situaci kdy cápu, že je unavená a proto na ni již netlačím( neboť to chápu sice nevím jaké to je být unavený, protože já unavený nikdy nejsem jak bych se mohl unavit na golfu nebo při hraní pokru nebo při celodenním ležením ve vířivce - to byl for- to je ten moment, kdy jsem vzrušený a nabuzený milovat se a spousta jiných žen by po této masáži jistě bylo správně naladěno k intimnostem, ale tady nic a když už to ze mne opadne neboť se naladím na jinou vlnu, jdu si udělat faktury neb cokoli jiného, tak potom příjde, že by něco chtěla. Pro upřesnění musím dodat - při masáži nemá na plotně rozvařený oběd, v pračce nepere prádlo, nemá zaplou žehličku, nečeká návštěvu např. maminky, a pod. Doufám, že tímto neurazím něžné pohlaví ale to co jsem uvedl nemá logiku. Jinak nemáme žádné zábrany a vše jsme si řekli nejméně 1000x ale ...
Ano, Barry, to je přesně ta situace, kdy rozumný chlap nějak nechápe, "která bije" mrzí ho to i štve, rád by se tý ženský zavděčil, ale neví kudy kam. Až se ten chlap jednou naštve a podobné snahy vzdá, pak jen ta hérečka dělá že přemýšlí, proč ji ten její chlap nechce...
Jsem ještě ucho,ale odpovím podle sebe.Kdybych chodil s holkou a vše bylo o.k. a najednou by měla pořád nějaké výmluvy,třeba když bych jí chtěl vzít za ruku a ona by se vysmekla,nebo když bych jí chtěl dát pusu a řekla by mi,že jí bolí ret,nebo jí tam leze bedák,nebo chtěl bych jí obejmout a ona mi řekla,že jí bolí záda a jiné výmluvy,tak bych si myslel,že má blbou náladu.Ale kdyby se to furt opakovalo a ani ona by mě nechtěla vzít kolem krku,že jí bolí ruka atd.Tak bych si myslel,že mě nemá už ráda,že se mě nějak štítí a chodí semnou jen ze sertvačnosti a neví jak my to říct.Tak bych to ukončil sám.Nechtěl bych se pořád doprošovat o nějaký dotyk. Vím,že je to něco jiného ,když spolu žijete tak dlouho a asi máte už děti.Ale třeba už tolik ten sex nepotřebuje a dělá to jen z donucení,aby o vás nepřišla.Ale aby za mnou jednou manželka přišla a řekla"tak když chceš tak pojd",tak to bych nešel teda.To není milování,ale jen povinost si to odbýt.A to jí pořád bolí ruka,že vás nemůže aspon obejmout?Nechcete se jí zeptat co se stalo,že je ted jiná?Třeba vám to řekne a vy budete vědět ,jak se zachovat.Já nevím,kdy ženské začínají mít přechod a určitě se také mění.Jako když holky mají ty své problémy.Segra ta je pokaždý hrozná,na každého vrčí,nechce tamto a tamto,někam zaleze a nesmíme ji pomalu ani říct A ani B.Počkejte s tím rozchodem,nejdříve se pokuste zjistit,proč taková je.Jste fajn,že si nic nevynucujete,jiný by asi nečekal a vrhnul by se na ní,nebo by ji pořádně i nafackoval,znásilnil.Tak to zkuste nejdříve vyřešit.Ale taky vím,že pořád to takhle nepůjde,Nejste hračka,abyste čekal,až si bude chtít hrát.Tak to je můj názor,třeba blbej.Jakub
Je to zvláštní, ale první co mě napadlo, je to, že sama chtěla zkusit okořenit třeba i svůj opadající zájem o sex a tak i dala na radu či článek v časáku ... zehrát si na tvrďačku či nepřístupnou "dominu" vrátit se k takovému tomu prvotnímu dobívání?! Troufnu si ale tvrdit, že to člověk nesmí po tak dlouhé době soužití přehánět Důvodů ale může bý mnoho i jiných, ano třeba i ta vyprchalá partnerská náklonost a soužití ze zvyku?! Nejlépe uděláte, když si upřímně o Vašem společném životě promluvíte, klidně u vína, protože "na dně vína je pravda" ať Vám to dopadne jakkoliv, přeji Vám aby jste s ní zůstal v přátelském kontaktu
No vidíte to, a ona si zas třeba na dámských fórech stěžuje, jaký je manžel nevděčník, že ona je servaná jak borůvka a on si houkne, že teď chce, no a to já po tom zápřahu v práci i doma fakt už nemám sílu, tak ho odmítnu, ale i po těch letech ho mám pořád ráda, tak se nakonec přemůžu a nabídnu mu své tělo, nějak to v polomrákotném stavu přetrpím, i se přemáhám, abych mu sehrála vzrušení a on ještě pyskuje, nevděčník jeden, co se kvůli němu namáhám...
(třeba, netvrdím, že to tak nutně musí být)
Jeste me jako napada jak vy tu zenskou na to pripravujete ,vy proste prijdete,ze mate chut a zena neni na povel.Snazi se tedy alespon rychle sama dusevne pripravit a pak vam tedy vicemene vyhovi.Zena opoz´trebuje pripravovat nekdy cely den a ne bafja mam uz dlouho chut.vy ano,ale zena jeste nezacala myslet timto smerem,nenavedl jste ji k tomu.Treba.Jak vy si vubec predstavujete pripravu zeny,nekdy to muz nemusi pochopit za cely zivot,neroikam,ze jeho vinou,jsou na to dva.Zene proste nestaci samotny sex,prozivani ma spis prez psychiku emoce a bez toho to nejde.
doplněno 30.07.11 23:50:Treba chce neco jinak,vyjadrit lasku.vase hajcani muze vnimat obchodne.
Je otázka, jestli Vás chceš záměrně "trénovat", nebo je to prostě generál a musí být vždy podle ní, jak ona pískne. Obě možnosti jsou ale špatné.
Asi bych se "zakousnul", a na její slova "tak když něco chceš tak pojď" bych suše odvětil "víš, miláčku, ale já už to teď nechci"...
Podle její reakce bych asi přemýšlel co dál - buď by mne přestala trénovat a začala by fungovat, být vstřícná, a pokud ne, asi bych se jí snažil naznačit, že nikdo není nenahraditelný...
doplněno 26.07.11 19:00:*chce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.