Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem samotář?

Od: saran odpovědí: 7 změna:

Je mi 16 a nemám potřebu se s nikým bavit, stýkat ani nikam chodit. Nejradši bych byla pořád doma. Asi to není normální, ale nevim co s tim:(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to normální. Každý z nás je jiný. Já jsem byla naopak vždycky velice společenská, kamarádská a teď, na stará kolena, jsem ráda sama někde v přírodě, koukám na vodní hladinu a mám ráda klid.

Povaha se může měnit. Uvidíš sama, co Ti bude vyhovovat. Nikdy se ale nedej nastrčit do něčeho, v čem bys byla nespokojená. Prostě si žij v klidu podle svého. Na seznámení máš dost času a uvidíš, že jednou taky přijde. Nic se nemá lámat přes koleno. Jaga.

hodnocení

2x

Saran, pokud Vám to takto vyhovuje, nedělejte s tím nic. Každý člověk je jiný. Nejste samotář, jen Vám to prostě v současné době takto vyhovuje. To se časem však může změnit. Nemá smysl se nutit do ničeho, co nechcete, když jste takto spokojená...

petr123*
hodnocení

0x

Je to normální, já byl stejný. A vlastně moje manželka byla v tom věku taky stejná ;)

iz*
hodnocení

0x

Je to normální. Každý člověk má jiné preference. Někomu vyhovuje společnost, další dávají přednost jiným zájmům.

jirkak*
hodnocení

0x

Jo je to normální v podobné situaci jsem byl asi do 15 let a teď si myslím, že jsem společenský až moc :)

hodnocení

0x

Ve Vašem věku jsem byla také samotářka, nejraději jsem ležela v knížkách, celé dny jsem si četla. O dva roky později mě to přešlo a zase jsem "vymetala" kina, plesy, divadla atd. atd.

ron*
hodnocení

0x

Saran, možná jsi samotář, zrovna máš takové období. Na tom není nic špatného ani nenormálního. Pokud Ti to takto vyhovuje, nesnaž se násilím nic změnit. Byla jsem v Tvém věku naprosto stejná. Stejné období od 15 let měl i můj syn. Chodil jen do školy, seděl ve svém pokoji, komunikoval s přáteli jen přes PC, pokud šel někam ven, třeba jezdit na kole, šel zase sám. Když jsem se ho ptala, proč si někam nezajde s kamarády, říkal mi, že ho to nebaví, že si s nimi nemá co říct. *nevi*Asi po 2 - 3 letech ho to přešlo, našel si holku, volný čas tráví s ní a společnými přáteli. Nelámej to tedy přes koleno, nech všemu přirozený průběh, netrap se tím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]