Nejste přihlášen/a.
Je mi 16 a nemám potřebu se s nikým bavit, stýkat ani nikam chodit. Nejradši bych byla pořád doma. Asi to není normální, ale nevim co s tim
Je to normální. Každý z nás je jiný. Já jsem byla naopak vždycky velice společenská, kamarádská a teď, na stará kolena, jsem ráda sama někde v přírodě, koukám na vodní hladinu a mám ráda klid.
Povaha se může měnit. Uvidíš sama, co Ti bude vyhovovat. Nikdy se ale nedej nastrčit do něčeho, v čem bys byla nespokojená. Prostě si žij v klidu podle svého. Na seznámení máš dost času a uvidíš, že jednou taky přijde. Nic se nemá lámat přes koleno. Jaga.
Saran, možná jsi samotář, zrovna máš takové období. Na tom není nic špatného ani nenormálního. Pokud Ti to takto vyhovuje, nesnaž se násilím nic změnit. Byla jsem v Tvém věku naprosto stejná. Stejné období od 15 let měl i můj syn. Chodil jen do školy, seděl ve svém pokoji, komunikoval s přáteli jen přes PC, pokud šel někam ven, třeba jezdit na kole, šel zase sám. Když jsem se ho ptala, proč si někam nezajde s kamarády, říkal mi, že ho to nebaví, že si s nimi nemá co říct. Asi po 2 - 3 letech ho to přešlo, našel si holku, volný čas tráví s ní a společnými přáteli. Nelámej to tedy přes koleno, nech všemu přirozený průběh, netrap se tím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.