Nejste přihlášen/a.
Přestaly mi vyrábět antikoncepční pilulky Miligest, když půjdu na gynekologii ať mi předepíší nový recept na jiné pilule je nutná prohlídka? A když budu mít jiné prášky první měsíc tak to nejsem chráněná že? až ten další pokud vím, mám v tom zmatek
a TO bych byla chráněná hned po vpichnutí injekce nebo jak to je? ještě jsem o tom nějak moc neslyšela,a kolik to stojí?
Bombonek, to je Vám ta prohlídka tak strašně nepříjemná, abyste to pro svoje zdraví nevydržela? :-O Jistě existuje náhrada Vaší antikoncepce, se stejnou účinnou látkou, kterou Vám doktor předepíše místo té antikoncepce nevyráběné. A prohlížet Vás nebude, tedy pokud Vám už nedobíhá rok do preventivky nebo nemáte nějaké potíže.
Při navazování nové antikoncepce záleží na druhu, vše je popsáno v příbalovém letáku a doktor by měl také vše vysvětlit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.