Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přechod na jinou antikoncepci

Od: bombonek odpovědí: 6 změna:

Přestaly mi vyrábět antikoncepční pilulky Miligest, když půjdu na gynekologii ať mi předepíší nový recept na jiné pilule je nutná prohlídka? A když budu mít jiné prášky první měsíc tak to nejsem chráněná že? až ten další pokud vím, mám v tom zmatek :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
A co kdybyste zkusila injekci jednou za tři měsíce?
bombonek
hodnocení

a TO bych byla chráněná hned po vpichnutí injekce nebo jak to je? ještě jsem o tom nějak moc neslyšela,a kolik to stojí?

raadek*
Zeptejte se na gyndě. Moje manželka ji používala a byla spokojená. Žádný PMS a nemusela hlídat prášky. Cena tehdy byla 150kč za injekci. Pak to přerušila a do dvou měsíců normálně otěhotněla.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Bombonek, to je Vám ta prohlídka tak strašně nepříjemná, abyste to pro svoje zdraví nevydržela? :-O Jistě existuje náhrada Vaší antikoncepce, se stejnou účinnou látkou, kterou Vám doktor předepíše místo té antikoncepce nevyráběné. A prohlížet Vás nebude, tedy pokud Vám už nedobíhá rok do preventivky nebo nemáte nějaké potíže.

Při navazování nové antikoncepce záleží na druhu, vše je popsáno v příbalovém letáku a doktor by měl také vše vysvětlit.

bombonek
hodnocení

nevadí mi prohlika, jen se ptám :)

krkovicka*
Vždy když si jdu pro prášky tak na potřetí si přibalím sukýnku neboť počítám s tím,že si mě vyšetří(preventivně).Není důvod se tomu branit.Pokuď je vše tak jak má být,napíše Vám nový bez prohlídky,tu může udělat příště.Vesměs jsou všechny stejné.O způsobu užití Vás zaškolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]