Chci se zeptat - mám problémy se svým již dvacetiletým synem, na kterého platím výživné a který se mnou odmítá komunikovat. Opakovaně mne dává přes svoji advokátku k soudu, kde já musím podávat vysvětlení a odvolání, což mne stojí nemálo času a především peněz. Než proběhne celé řízení trvá to i rok, co mám zablokované účty a exekuce na plat. Navíc platím i jeho advokátku ( a to ne zrovna levnou...). Chci se zeptat, zda mám nárok na náhrady škod, které mi takto vzniknou, protože synáček později žalobu stáhne,protože by prohrál, ale já mám už cca 40.000,- škodu. Jak mám postupovat? Děkuji.
V případě že víte že jste v právu,tak až se vše dovyřeší jděte za právnikem at nic nezkazíte,on Vám správně sepíševše co je potřeba k vymáhání náhrady škody. Sepíše co všechno jste kde musela platit a to včetně jeho služby a klidně můžete vymáhat i škodu za vaše nervy. Každopádně jděte za právnikem, na to jsou určeny,samaq můžete napsat něco špatně a mohla byste to i pokazit. Hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.