Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musí se o mně rodiče starat do 18?

Od: peta01 odpovědí: 20 změna:

ahoj všem, chtěl bych poradit. Je to pravda, že do 18 let se o mně rodiče musí starat a pořídit mi všechny životní potřeby? Třeba kdyby mi nedali najíst tak si na ně můžu stěžovat žejo?

A když mi nesehnali holku na sex, tak můžu si na ně taky stěžovat? Nebo aspoň jim říct že když mi nějákou neseženou tak si na ně budu stěžovat? Být bez sexu to je přece skoro stejný jako bez jídla je to tak? Někde sem četl že zakázaný je týrání a to nejen fyzické ale i psychické. Je život bez sexu psychické týrání?

zámek
maverick uzavřel tuto otázku
To snad neni pravda...

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

4x

Víš ty co? Sbal se, ale lepší je to na podzim, běž za nějakou smažkou, spi s ní. Hlavně se nevracej domů, až bude - 10, že ti je zima v tričku a máš sakra hlad, protože jsi týden nejedl. Sexem se určo zahřeješ a láskou se stoprocentně najíš. Ano, my rodičové jsme příšerní tyrani, když vás dřeme od rána do večera, abyste vy dětičky měli notebooky, telefony, adidasky a já nevím co a nedáme vám prašule do automatu, či bordelu. *zed*

hodnocení

3x

peta, ty se musíš ale hooodně nudit, že? *klik* Není ti líto času na vymýšlení takových ptákovin?

amusine*

babkazov: moje řeč :)

Peta: takže když Tě nechce, jak se zdá, ani nějaká ta alkoholička či feťačka, teď už koumáš, jak alespoň donutit své rodiče, aby Ti ji dohodili oni? *smich*

(Btw. moji odpověď ber s rezervou, stejně tak, jako já beru s rezervou Tvou otázku;). To jen kdyby jsi se tu chtěl vzteknout *haha* . Péťo, přeju Ti hezké prázdniny! Fůra volného času je potvora, viď ;)

doplněno 23.07.11 19:13:

Pro doplnění; Ne, rodiče nemají vyživovací povinnost apriori do Tvých 18. Mají ji do doby Tvého studia (budoucí přípravy na povolání), jinak řečeno, než máš potenciál se sám živit ( to ale nezahrnuje prostou "lenost"). Takže pokud jsi skončil základkou, máš právo bez souhlasu rodičů odejít, a stejně tak jim zákon nenařizuje, Ti naservírovat talíř s jídlem. A kupodivu, shánět Ti ženu na uspokojení zjevné sexuální frustrace, rodiče nemají povinnost vůbec :)

drahosica

Ten dotaz je legitimní a určitě patří intelektuálně k tomu lepšímu, co se na těchto stránkách nachází (byť si dělá legraci) *smich*

georges*
hodnocení

3x

Jasně že si můžeš stěžovat. A když ti neseženou žádnou holku, tak ti musí podržet jeden z nich! To ovšem záleží na tvý sexuální orientaci. Stačí to takhle?

ladinpraha*
hodnocení

1x

Hlavně musí dbát na výchovu - dlouhej bič a malej dvůr.

hodnocení

1x

Ty být mým synem, řezal bych tě od rána do večera. A dal bych ti tolik práce, že by jsi neměl čas vynýšlet si takové ptákoviny.

peta01
hodnocení

Já sem byl až doteď tak blbej že sem dělal práci co mi rodiče dali, a co z toho mám? nic! Už sem totiž pochopil že jediný o co má v životě smysl se snažit je sex. A rodičům nikdy neodpustím, že mi to neřekli už dávno.

Mimochodem: Proč všichni rodiče (jako třeba ty) hází svým dětem klacky pod nohy a dávají jim jen to nepříjemný (práci) místo toho příjemnýho (zábavy)?

Já sem nedávno slyšel dobrou myšlenku a tou už se od teďka budu pořád řídit:
Žij vždycky tak, jako kdyby tenhle den byl tvůj poslední.

Je to chytrá myšlenka? Řekl to prý někdo chytrej, to sem já nevymyslel..

Na zabezpecenie zivotnych potrieb je vymyslene aj nieco ine. Myslim, ze sa to vola jednotka intenzivni pece. Zelam Ti dlhy zivot a aspon jedneho takeho ako si Ty.

Toto, co tu pises si niekde uloz a nezabudni sa tym riadit, ako rodic.

fiik*

A to že tě živí šatí platí ti všecko je ti málo? Počky až ti bude 80 a budeš vspomínat jaky to bylo... když jsi byl malej... A vís že bez práce nejsou koláče to tě bude podkávat pořát. A je mnohem příjemnješích všcí než sex. Se chceš život sex? nebo co? A jakou nepřříjemnou práci? cooo? No toto mě teda dostalo. A co že ti neřekli dávno že mužeš šu*at? A to ti měli říct kdy v 6 roce? No upřímě to by ti bylo na nic! A rodiče nehází dětem pod nohy klacky ikdyž se to tak zdá a počky budeš za ně rád to si piš... No myšlenka je to celkem dobrá ale dokud žiješ s rodiči tak je poslouchej oni to myslí dobře a to mi věr. A sex to je na dlouhý povídání prostě jestli ti bylo 15 tak už mužeš to jo ale jako na první sex si pamatuješ na vždicky takže at si nepokazíš... Hele místo tech otázek běž ven a kamošema.

peta01
hodnocení

Že mě živí šatí atd. k čemu to je? Jediný co má smysl je sex a to ostatní je jen ztráta času.

A co je příjemnější než sex? Kromě drog teda? Mě nic nenapadá.

Že nehází dětem klacky pod nohy? Tak proč po mně chtěli abych měl celou základku samý jedničky? Abych měl zničený mládí tím že sem se pořád učil. Nikdy mě neřekli abych se místo učení šel bavit. Že možná jednou díky tomu budu mít lepší práci? Já ale počítám s tím že žiju jen pro dnešek a třeba ani tak dlouho nebudu živej. Nebo třeba dostanu papíry na hlavu a nebudu muset nikam chodit. A k čemu mi pak bude to že sem celý mládí proseděl ve škole? Podle mně k ničemu.

a kdybych první sex pokazil tak co? Lepší pokažený než žádný ne?

Já žádný kámoše nemám a ani nechci, chci mít jen kámošky se kterýma budu mít zároveň i sex.

Pravda u sexu moc šatstva nepotřebuješ, ale rodiče tě i živí, že? K čemu vlastně? Když smysl má pouze sex, tak až dostaneš hlad dej si jedno číslo a on hnedle přejde, najíš se lásky a bude to.

jakubdeda*
hodnocení

1x

Rozum přichází pozdě,protože chodí pěšky.Vid?Baví tě to ze sebe tady dělat vola?(asi to smažou,ale snad si to stihneš přečíst).Běž na policii a nebo zavolej někam na linku bezpečí a postěžuj si ,jak tě rodiče týrají,když ti neseženou holku,fetačku,alkoholičku na sex.Ale nejlepší je to na policii,hned to tam sepíšou a uvidíš, jaký to vezme jiný směr.*ee*

fiik*
hodnocení

0x

Kdyby ti nedaly najest a základní životní podmínky = jídlo oblečení postel střechu nad hlavou tak by se dalo označit za týrání ale že vám nedopřejí sex? to je trošku divné ne? Jsou lidé kteří dokonce sex odsuzují takže to asi ne ale kdyby vás do něj nutili tak to je jiná. Ale dokud vám není 18 tak se držte doma hezky u rodinného krbu tak je vždicky nejlíp...

neon*
hodnocení

0x

Uz jsi si aspon postezoval rodicum takhle naprimo?

doplněno 23.07.11 20:57:

Mimochodem, rodice na tom nebyli jinak, ani rodice rodicu, ani zadni jini rodice. Mas stejne podminky jako maji vsichni. Mas nejaky problem si tu potrebu zaridit?

peta001
hodnocení

Říkal sem to fotrovi, on má šlapky každou chvíli tak se mu říkal at mi taky nějákou přihraje, ale on je tak lakomej že nechtěl. Že prý ať si sbalím nějákou zadarmo z lásky.

Jo ale proč se musí mít každý nejhůř zrovna v dětství? Až dospěješ tak se budeš mít dobře, ale proč rodiče se nepostarají abych se mohl mít dobře i dřív?

sisinka*
hodnocení

0x

Hlavne bys mel vyhledat psychiatra,to uz neni normalni.

peta01
hodnocení

Jo, klidně, ale až budu vědět že mi dá papíry že nemusím nikam chodit (jako do školy a do práce). Myslíš že by mi je dal kdybych mu řekl to co tady píšu?

fiik*

Hele kolik ti je? Toto není možný... Jesli máš v sobě naký vztek a chces ho ventilovat sexem a tady těma otázkama tak to není moc vhodný. No zajímalo by mě co by nato řekli tvý rodiče...

doplněno 23.07.11 21:13:

Počky až začnech chodit do práce a makat vlastníma rukama a živit rodinu. To budeš vzpomínat...

krkovicka*
Ach ty hormony...Jak seš mladej tak seš blbej...Chovej se dospěle.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]