Nejste přihlášen/a.
Čau lidi, už nechci být sám,konečně bych si chtěl najít přítelkyni. A protože nejsem moc dobrý v balení, tak mi poradili kámoši,že nejlepší je zbalit fetačku anebo opilou že ty se balí nejsnadněji. To mi přijde jako dobrý nápad, taky proto že bych si před ní nepřipadal jak blbec a neměl bych tolik trému.
Ale už dlouho to sleduju, a nikde nemůžu na žádný opilý ani sjetý narazit. Všichni říkají,jaký sou dneska drogy problém, ale když du po ulici nebo kdekoliv tak sou všichni střízliví, to mně hrozně štve...
Poraďte prosímvás, kde by se daly nejlíp najít mladý holky ožralý nebo feťačky, mě je 16 tak nemusím zrovna starý báby. Proč je jich tak hrozně málo, jestli vůbec nějáký sou?
Nedělej si srandu.
Péťo, a Ty si myslíš, že budeš zajímat smažku? Ani náhodou. Pokud nebudeš mít u sebe minimálně dostatek zboží, počítej tak za dva tisíce každý den, nebo nebudeš alespoň dealer, nezájem. A když bude sjetá, bude mít SVŮJ svět. Jen ona a její trip. Nic víc.
Já si nedělám žádnou srandu. Každý není tak dobrý v balení aby uměl balit střízlivý... když neumíš poradit tak běž jinam.
Nemusíš umět holku sbalit. Když se budeš chovat přirozeně a budeš milej, hodnej, nebudeš smrdět a nebudeš ve špinavých teplákách tak to na každou holku udělá aspoň trochu dojem
Když se budu chovat přirozeně tak asi nesbalím vůbec žádnou. Protože mi ji přebere někdo, kdo bude umět víc machrovat. To se mi zatím stávalo pořád. A když sem byl milej a hodnej, tak mi každá řekla (třeba ne přímo mě ale kámoškám) že "je to milej a hodnej kluk neboli hodnej blbec co mě nepřitahuje"
Měl by ses vykašlat na holky, kterým jde jen o machrování.
Namyšlených holek v tvém věku je dnes spousta. Mnohdy ani nemají být proč.
Nesportují, nehýbou se, jen sedí u počítače a chatují, tudíž kynou kde jen můžou. A na to mají být pyšné?
Jediný pohyb je pro ně páteční diskotéka. Dokonce i mnohé hubené holky mají tělo jeden rosol. Lenost ...to je ta nemoc
Najdi si kamarádku, která má v hlavě mozek a společné zájmy jako ty. Kdo ví časem se z kamarádky může stát přítelkyně.
Hans S.
doplněno 23.07.11 05:22:Ne každou holku musí přitahovat uplně každý kluk. To je už tak hold v přídě zařízené.
Jinak budeš se možná divit, ale některé holky nerady dávají náklonnost najevo veřejně a čekají na první krok od kluka.
Tak že i když ti třeba někdo tvrdí, že "tamté holce se asi nelíbíš", nic nedáš za to, když s ní promluvíš. Třeba čeká právě na to... a když nic neuděláš propásneš svojí šanci!
Doporučuji bez kamarádek. Před těmi se vždy chová jinak než bez nich.
Péťo, nedá mi to, abych Ti neodpověděla, i když si myslím "je to marný, je to marný, je to marný". Ty chceš totiž právě to, před čím všichni ostatní kluci obloukem utíkají a to jenom proto, aby Ti dala. Promiň, že to píšu tak natvrdo, ale může být třeba nemytá, poblitá, podělaná, rozpíchaná - ale DÁ. Tobě fakt nejde o nic jiného? Nikdy jsi neslyšel, že holka má mimo pohlavních orgánů i duši? Dovedeš si představit, že ty něco podobného s Tebou otěhotnělo a měl jsi to pak na krku pořád? A umíš si představit život s feťačkou nebo alkoholičkou? Je to, jako když neumíš vylézt na strom pro pěkná zralá jablka, tak jen sbíráš dole v trávě ty shnilé, co spadly a která nikdo jiný nechce. Jsem zděšená, nenapadlo mě nikdy, že by mladý člověk mohl uvažovat jako Ty /jestli se tomu Tvému duševnímu výpotku dá vůbec říkat uvažování/.
Radila bych Ti, aby sis tady na Poradně pozorně přečetl příspěvky nicku "jakubdeda". Je to kluk jen o málo starší než Ty, ale nesaháš mu ani k podrážkám. Má takové názory a představy o životě, že i já, babka, se před ním skláním. Takových mladých lidí kdyby bylo víc.
Tak mě tedy taky znecti, jako ostatní rádce přede mnou, kteří se Ti snažili rozmluvit Tvé bludy. Já už to nějak vydržím. Je mi 56 let, slušně jsem vychovala 2 děti, těším se 3 vnoučaty a o životě už něco vím. A s tím alkoholem jsem se taky setkala hodně hodně blízko /přímo v rodině/, hodně o tom vím, ale díky pochopení, konání, podpoře a pevné vůli už je vše špatné pryč, chci věřit, že napořád. Takže mě Tvé případné nesouhlasné skuhrání naprosto nerozhází. Nakonec - kdo chce kam...
Jak už tady někteří psali, přála bych si, aby sis svůj příspěvek přečetl tak po 10 - 20 ti letech. To bys možná koukal, jako trubka, co? Jaga.
Jo a kup si raději nafukovací "Andulu", tam naděláš nejmíň škody. Maximálně Ti praskne.
Jo ostatní kluci sou vybíraví ale oni můžou, protože oni umí holku ukecávat a bavit a když sou dobří tak druhý den jí mají v posteli. Ale já ne.
Když bude nemytá nebo podělaná tak se spolu prvně vykoupem to není problém...
No s tou duší... Ta mi právě na holkách vadí že je člověk musí dlouho ukecávat a to já neumím, nebo když se s ní dýl bavím, tak mě pak má za blbce. Takže když ji nedostanu do postele hned, když mě prvně pozná (zjistí že se neumím bavit vykládat nic vtipnýho atd.) tak pak už u ní nemám šanci. To je proto že sem byl celou základku šprt a měl sem samý jedničky místo toho abych se učil balit holky. Věřil sem rodičům že na to mám dost času a kašlal sem nato, a teď zjišťuju, že sem promarnil mládí a sem pořád sám, bez kamarádů, bez holky atd.
Já bych si dovedl představit život s feťačkou, ale život s normální holkou moc ne. Protože ta by mi celý život nadávala že sem blbej a neschopnej a nudnej. Já sbírám shnilý jabka, protože už sem zjistil, že na ty zdravý se prostě nemám šanci dostat.
A jaký to bylo s tím alkoholem? Když někdo chlastal, tak byl pak víc náročnej nebo míň? Posmíval se ti taky, když si řekla něco trapnýho nebo udělala něco divnýho? Nadával ti taky kdyžs něco udělala blbě, nebo ti byl vděčnej za každou flašku?
Toto je bezkonkurenčně dnešní "otázka dne" !
Tazatel se sám nazývá blbým, přesto se učil na SAMÉ JEDNIČKY, o pravopisných chybách v téměř každé větě (sou, du, atd. atd.) ani nemluvím. Chce slušnou holku, která se s ním nebude moc bavit, a ochotně roztáhne nohy, aby se náš 16 letý sexuálně (a zřejmě i jinak) frustrovaný chlapec "naučil" sex, o kterém zřejmě nemá ani páru. Má v plánu, že si domů přivede snědou feťačku a rodiče mu na ni budou dávat peníze...
Tohle je provokace jako prase a tazatel se zřejmě náramně baví. Jen bych ráda napsala, že i já (a věřím, že i ostatní tazatelé) se bavím velmi dobře a těším se, kam se bude tato nesmyslná diskuze ubírat.
Není to žádná provokace, normálně potřebuju poradit. Sem chodí samí géniové kteří všechno ví nebo co?
Já sem se učil na samé jedničky, ale myslím že sem blbý trochu jinak, a to v té společenské oblasti. Protože díky tomu že sem se učil a poslouchal rodiče, tak sem neměl nikdy kamarády ani holky. Napsal sem to pochopitelně?
Dost pochybuju o tvém věku, Inteligencí odpovídáš tak na 10. Najdi si prosím tě normální holku. Nevím teda na co ji chceš. Jestli jen na sex nebo chození, ale feťačka opravdu nebude dobrá volba. Za prvý s níí bych určitě nespal, protože bych určitě něco chytil a vůbec nic bych s ní nechtěl mít. Ještě tě do toho zatáhne a budeš taky feťák a to bys doufám nechtěl.
Ne já normální nechci. Ty už sem zkoušel balit, a nikdy z toho nic nebylo. Chci ji na všechno - vztah, chození, lásku, sex. A chtěl bych si s ní hlavně rozumnět, aby mě neměla za blbce, a to je právě větší šance u těch feťaček (aspoň tomu věřím).
Proč nebude dobrá volba? Já umím používat kondomy, takže nic nechytím. Proč bys s ní nechtěl nic mít? Já zase nechci mít nic s těma co si hrají na nóbl dámy a mně pak mají za blbce.
Ono kdyby mě to naučila jak se drogy užívají s mírou, tak bych nemusel být hned feťák. Zvlášť ne u ttěch měkých drog.
Když tě mají za blbce , tak se asi chováš jako blbec , no a s feťačkou bych si nikdy nic nezačal , a i kondom není 100 procentní , náhoda je blbec
Užívat drogy s mírou... no ty máš dost i bez drog. Kdyby sis po sobě přečetl všechno, cos napsal, a užil všechen zdravý rozum, který jsi schopen vydolovat, viděl bys, že celý tvůj dotaz a tvoje představy jsou dost šejdrem. (Jestli si ovšem neděláš srandu.) Žádný normální kluk nemůže toužit po feťačce a představovat si, že si s ní bude rozumět.
Hele ,nebudu ti tady říkat proč takové holky jsou k ničemu a jak můžeš dopadnout.Ty si stejně uděláš co budeš chtít.Ty nechceš radu jak získat slušnou holku a co by jsi měl proto udělat.To ti zde již poradili a napsali co si o tom myslí.Nevím odkud jsi,ale ted jsem nedávno četl, jak v Praze na Václaváku večer je nebezpečné chodit,kolik je tam fetáků,ožralů a kolik je tam domů, kde jsou prostitutky.Také hodně bezdomovců,tam totiž brzo skončíš,tak si aspon najdeš včas kámoše.Tak na nic nečekej, vem hodně prachů,když je máš v 16letech a hned se tam vydej.Třeba za světla také někoho potkáš,nebo si to tam aspon předem okoukneš,abys nevypadal jak blbec,když se jinak neumíš seznamovat.Jo, kup ještě dostatek krabicového vína pro bezdomáče,oni ti rádi za krabici vína poradí.I třeba ti uvolní místo zatím na svém papundeklu.A měl by jsi být aspon upřimný a předem to zdělit rodičům,kam jedeš a proč.Aby tě jako nezletilce ,nezačli zbytečně hledat.Tak jsem ti poradil?To přece jsi chtěl,né?Tak si to užij,dokud máš ty prachy, brzy je mít nebudeš.tento smajlík znamená jestli nevíš,"vězen".Protože s takovým životem ,jak začínáš,tam skončíš.
Tak já bydlím u našich a ti mají peněz dost.. Já neřeším zatím nějákou budoucnost, jako že bysme měli vlastní domácnost atd. nato mám spoustu času. Tak mi poraď jak získat slušnou holku se kterou bych nemusel kecat, být chytrej, vtipnej atd, se kterou bysme se jen mazlili líbali a měli sex? A která by mi byla vděčná zato že ji nechám u sebe přespat nebo zato že jí něco koupím nebo dám peníze na chlast.
Já myslím že to je neřešitelný úkol
Dobrý tipy, díky, ale já sem ze Znojma a Praha je daleko... a bezdomovci a šlapky nikde
Řekni rodičům, jak jsi v 16 letech strašně sexuálně frustrovaný, a třeba ti zaplatí nějakou hezkou, mladou ku**u. Nebo ti (doufám) dají pár facek!
To sem jim říkal už dávno, taťka má nějákou šlapku každou chvíli, ale mě koupit nechce, že prej ať si sbalím zadarmo, že v mém věku taky za to neplatil
Kecáš. Ve Znojmě a okolních vesnicích je spousta vykřičených domů. Vyjde tě to levněji a hygiena většinou zaručena.
Ach, chlapče.. tys, jak se říká - made my day :D. Doufám jen, že si děláš srandu, protože takováto debilita (bez prominutí) je docela vážná. Asi by ses měl jít poradit za odborníkem.
Jo a mimochodem - to poslední, na co zfetovaná a ožralá holka myslí, je mazlení a sex. Pokud ovšem není za prachy. A i při tom stejně myslí jen na to, jak z toho něco vytřískat, aby si koupila další dávku.
A nejsi Richard Gere, abys ji z toho vytáhl, na to jsou tu instituce... No, i když... pro tu holku by asi bylo lepší zůstat u chlastu než u "kluka", jako jsi ty :D. Sorry, ale pokud má někdo takovéto představy, tak to už je opravdu na palici.
PS: Nedivím se těm, kteří tě považují za blbce. Možná jím nejsi, ale těmito několika řádky jsi ze sebe opravdu udělal blbouna nejapného... :D
Jo sem asi debil, protože se neumím a ani nechci bavit s lidma. Prostě mě to otravuje. protože na základce sem poslouchal rodiče a učil sem se na samý jedničky, zatímco ostatní se učili bavit a chlastat. Tak se mi neposmívej za můj handicap.
Tak mi poraď jak bys na mém místě sbalil slušnou a bezvadnou holku?
To jo, ale já chci opravdickou. Copak sou všechny holky tak úžasně chytrý a dokonalý? To se nenajde nějáká, co bude tak blbá jako já abysme si rozuměli?
Andula je jen na učení umělýho dýchání. Lepší je Barbara:
chodím po ulicích a toužím po ženách
ale žádná mě nechce
chodím dál a vidím krám a v něm Barbara
už nejsem sám, ženu mám
a je umělá
vím, že v noci nejsem sám,
že mě rozkoš dá Barbara
tak chodím a touhu po ženách
už nemám
když si vzpomenu,
že doma Barbaru mám
klečím u Barbary jako kdysi u almary
a necejtím se sám
než si nafouknu Barbaru,
vypiju si půl litru rumu
Ó, tak krásná a něžná Barbara
s tou se tak někdo nesetká
Barbara nepromluví,
jen když jí vytáhnu špunt z hlavy
a ukládám ji do almary
tiše usínám a jsem rád,
že dnes jsem nebyl oddán plejbojkám
protože mám, mám, mám Barbaru
(Umělá hmota, 1974)
Teda radši bych nekomentoval, ale připadá mi, že si děláš srandu, tobě nemůže být 16 ale ty si o deset let mladší naž uvádíš. Hele máš pravdu, nemůžeš jí okouzlit svou přirozeností, protože to by si musel mít dostatek sebevědomí. Každý sebevědomí chlap umí najít tu správnou pro sebe a, že těch správných je okolo sebe dost, pokud si před nima připadáš jako blbce nebo Tě za něj mají můžeš si za to něčím dost nízké sebevědomí už nasvědčuje tím, že se vůbec zmiňuješ o sobě jako blbce takhle by si nesbalil ani tu ani jinou. Prostě jediná rada! Naber sebevědomí a pak uvidíš!
No tak se chovám asi jak blbec. Každej se holt neumí chovat jako DonChuan...
Proč bych si měl dělat srandu? Co je na tom divnýho že je mi 16 a chci sbalit holku?
Sebevědomí právě neumím mít. Zatím jsem to zkoušel ale jenom se střízlivýma, nejde ani tak o sebevědomí jako o to, že nevím o čem se s ní mám bavit, a nebo to o čem se chci bavit je nezajímá a nudí... Těm zfetovaným to bude jedno o čem se s ní bavím tak si myslím že (aspoň pro začátek) mi to půjde líp. Prostě i když budu plácat blbosti tak další den nebude vědět co sem kecal, o to mi jde. Že pak nebude vykládat kamarádkám - Ten se choval tak trapně, celej večer mě nudil...atd.
A všichni mi říkali, že ožralý a feťačky vlezou do postele s každým a že dou hlavně po bohatých a já mám peněz dost. Tak myslím že bych měl větší šanci uspět. Nebo se pletu?
Co jako? teď tě vůbec nechápu...
Nebo je na tom nápadu něco tak blbýho? Mě prostě sjetý přitahujou víc...
Tak poraďte kde by se daly potkat?
Co je na tom tak blbýho? :D No asi všechno a když tak koukám i ty seš asi blbej :D ale každej má jinej vkus :D
Já myslím že poradna není od toho aby se lidi uráželi, ale aby si radili! když chceš urážet tak běž jinam blbe!
Já bych chtěl holku která prostě nebude všechno řešit, o všem přemýšlet, ze všeho dělat vědu, a která mi nebude říkat že sem blbej!
Vidíš to, říkáš mi že sem blbej a to je asi proto že seš střízlivej! Proto já střízlivý lidi nemám rád a nechci s nima nic mít. Sou moc chytrý a já se jim radši vyhýbám aji se jich bojím tak s takovou holkou nechci chodit. Ty co nechlastají a sou moc dokonalý tak si budou myslet že pro ně nejsem dost dobrej.
Tak takovou holku,která si zničeho nic nebude dělat ,neseženeš.Právě tyhle holky ti budou nadávat do blbců,kreténů a možná ještě horší slova.Řešit bude také-kde vzít prachy,kde bude zrovna spát,nebo co řeknou rodiče.Přemýšlet-kde sehnat honem další drogu,chlast.A máš skutečně pravdu,že pro slušnou holku nejsi vůbec dobrý.Ty mají v hlavě totiž mozek a né sr.čky.A jestli dotaz byl jen vtip a sranda,tak je máš stejně místo mozku.
doplněno 23.07.11 10:01:toto platí pro peta01.
jenže od sfetovaný by mi to nadávání nevadilo... Mě to vzrušuje když holka mluví sprostě to je sexy. Jo právě kde vzít prachy to bych jí prachy dal, protože naši neví co s prachama.. A ona by mě proto chtěla třeba ne? A když nebude mít kde spát tak půjde ke mně. Taková co má kde spát tak ke mně nepůjde ale kdyby neměla kde spát tak myslím že bude ráda že má aspoň někoho i třeba mně.
Nebo co je na týhle úvaze špatně?
Chlape já si myslím že už ti dost lidí naznačilo že je to špatná volba a ty seš ještě tak hloupě nechci bejt sprostej ptáš kde je najdeš . Děláš si jen prdel to je problém .. A jako to sorry ale jako chtít holku která fetuje , prochlastá všechny prachy a nakonec někde skončí na ulici? To chceš? Pro mě za mě ...
Já sem se ale neptal jestli je to dobrá nebo špatná volba! Přečti si pořádně na co sem se ptal.
Potřebuju vědět:
1. Je těžší sbalit střízlivou a slušnou, nebo takovou co chlastá a fetuje?
2. Kde se najdou takový co nejsou střízlivý?
A když myslíš že to je špatná volba, tak by mě zajímalo proč? Prochlastá všechny prachy a skončí někde na ulici? Tak skončí třeba u mně, a dám jí jen tak akorát prachů aby to s tím chlastem nepřeháněla ne? Ale než to prochlastá tak mi třeba dá! Kdežto ty ostatní mi nedají vůbec. A třeba jí pak pomůžu a ona mně zato bude milovat. A proč jste všichni tak zaujatý proti tomu když někdo chlastá?
A jestli skončí někde na ulici? Na to snad mám dost času abych tohle řešil, i kdyby fakt skončila tak najít jinou si můžu vždycky ne?
A kdybych sám začal něco fetovat, tak šlo by to pak líp? bylo by to pak lepší? Já sem ochotný už udělat téměř cokoliv abych nějákou měl. Nepište mi o zkažené budoucnosti atd. prosím, mě jde o přítomnost a ne o budoucnost. Díky
Beru otázku jako provokaci, ale stejně odpovím.
1. Nemůžeš sbalit, můžeš jedině koupit - za peníze drogy, alkohol.
2. Mezi bezdomovci nebo v nejhorších putykách.
3. "Skončí u mě" - za pár dní ti z bytu nezbude ani rohožka u dveří.
4. "Dám jí jen tak akorát" - okamžitě půjde jinam. Ona posoudí, co je akorát a kde ty chceš brát pro ni několik tisíc denně.
5. Neexistují jenom pohlavní choroby, ale i spousta kožních a infekčních, kterými jsou tito lidé prolezlí. A skoro se jich nemusíš ani dotknout, abys něco chytil.
6. Pokud začneš fetovat, tak se celý proces urychlí a tvůj konec bude rychlejší a horší než její.
Tečka.
Nemůžu skončit špatně, protože žiju u našich tak by mi zas dali prachy ne?
Mě de o to naučit se konečně sex a sem ochotný pro to udělat nebo risknout cokoliv chápeš?
No na chvíli bych to mohl utáhnout i kdyby to bylo několik tisíc denně. Naši by mi třeba přispěli
Já nemůžu spát tak otom furt přemýšlím... jak najít ideální holku A ještě mě napadla jedna možnost:
Najdu si holku, která bude mentálně postižená a stou budu chodit... Ale stejně ať přemýšlím jak chci,tak sem nikdy žádnou postiženou nikde nepotkal... snad jedině někde v nemocnici.
Poraďte půjde sbalit snadněji než normální zdravá? Co myslíte? A poradíte, kde by se daly potkat, kde se schvázijou nebo tak? Nemyslím v ústavech ale kde by se s něma člověk mohl potkat a seznámit
Jak tak koukám na tvé plány, tak budu brzy nucen nahlásit tě na příslušném oddělení Kriminální Policie.
Tady to zavání zneužívání osob pod vlivem omamných láteka a osob postižených mentální poruchou.
Hans S.
doplněno 23.07.11 05:06:Dle tvých komentářu máš patrně vážnou psychickou poruchu, proto doporučuji navštívit odborníka.
A jakou poruchu? Jak se to pozná? Tak proč sem na střední škole a ne na zvláštní?
A myslíš že bych nato dostal papíry abych nemusel chodit do školy a hlavně potom do práce?
Ono se taky nesmí spát s dementkama nebo se sfetovanejma holkama? O čem všem lidi dokážou vymyslet zákazy to je fakt nepochopitelný...
Vidím,že ti je zcela jedno co to bude za holku. Pokud hledáš v těchto vodách stačí zajít do kterékoliv herny a tam najdeš plno holek,které s tebou rády půjdou. Pravda budou trošku snědší pleti,ale to ti nevadí ne? Jistě bude i opilá,pravděpodobně i zfetovaná. Lovu zdar
Není mi to jedno jakou budu mít, hlavně ale potřebuju abych se s ní nemusel bavit a vést chytrý a vtipný řeči. Protože to jednak nedovedu (já sem se nikdy s nikým neuměl bavit) a ani mě to nebaví s lidma mluvit. Takže abych s ní musel co nejmíň mluvit.
Tak kde takovou najít co je slušná?
Ne snědší pleti mi vůbec nevadí, rasista nejsem.
Jj, najdi si fetacku nebo ozralou... treba budes mit to pekelny stesti a nechytnes zloutenku, aids, kapavku nebo neskoncis taky na drogach. A treba te zadna neokrade.
JInak no comment, pokud si opravdu myslis, ze na snadnejsi baleni potrebujes smazku nebo ozralou, vybodni se na baleni a radeji si bez hrat PC hry nebo podobne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.