Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost se zájezdem do Gruzie?

Od: jackie* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo nebyl v Gruzii na dovolené nebo z jiných důvodů. Nedávno jsem čistě náhodou našel na internetu fotografie Gruzijské krajiny a památek a hrozně mě to zaujalo. Až budu mít možnost jak časově tak finančně tak bych chtěl cestovat po celém světě a poznávat nové věci a myslím si že tohle by bylo něco úžasnýho.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, v Gruzii jsem nebyla, ale naprosto s Vámi souhlasím, že to musí být úžasná země. Ve čtvrtek byl na "dvojce" hodinový pořad "Kamera na cestách" zasvěcený právě Gruzii. Byla to nádhera. Najděte si ho v archívu a shlédněte, budete určitě stejně nadšený, jako já. Jaga.

gwendollyn*
hodnocení

0x

V Gruzii jsem byla před 2 lety s našimi psy na výstavě, chtěli jsme "urvat" šampióna GEO a také se nám zadařilo:)) Mohu jen doporučit. Jeli jsem busem přes Turecko, na hranicích byl dost opruz - tam se prostě člověk musí obrnit trpělivostí. Je to tam trochu divoké , spousta tureckých kamioňáků, chaos, fronty na odbavení. Ale jakmile jsme si to odbyli, vše bylo super, cesty jsou ovšem v příšerném stavu, rychle se jet nedá, ale lidé jsou skvělí - velmi pohostinní, přátelští a otevření. Stojí za to se podívat do Tbilisi - spousta kostelů, památek, město je daleko krásnější než Praha, mísí se tam různé styly.Překvapí Vás velmi rušný noční život zejména v noci z pátku na sobotu, kdy všichni mladí jezdí auty po městě a věnují se clubbingu. Jídlo je vynikající a k němu samozřejmě nutná minerálka Borjomi, která je ale hodně slaná .-) Ceny jsou zhruba jako v Česku, ale hodně věcí je levnější. Doporučuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]