Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je dalnice D3 na Tabor placena nebo ne

Od: tofi* odpovědí: 5 změna:

Dobry den,

chtela bych jet z Benesova na Tabor a koukam, ze tam je kus dalnice D3 dle mapy mi to ukazalo, ze to neni placeny usek, ale chci se ujistit, ze to tak skutecne je - nerada bych vjela na placeny usek kdyz nemam znamku.

Dekuji

Tofi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ne, D3 je bez poplatku:

tn.nova.cz/...

erikch*

pozor,vezl jsem asi před měsícem auto z Tábora přes Pha k nám do Krkonoš a na tom asi 6 km dlouhém úseku byla značka dálnice včetně tabulky o zpoplatnění...Takže v klidu normálně po "starý" a není proč se stresovat...

tofi*
hodnocení

Dekuji :) Ja si prave letos nekoupila znamku, nebot mam maledeti a vlastne nikam nejezdime - takze by se mi to nevyplatilo. Koupit si znamku na jednu jizdu.

hansschuman*
hodnocení

2x

Vždy se najde neplacená objížďka placených úseků. Tento usek D3 je FREE

tofi*
hodnocení

Dekuji vsem.

tak jsem po useku jela a skutecne je tma znakca, ze to je neplaceny usek :) No pristi rok si znamku jiz radsi koupim - preci jen bychom chteli vice cestovat a takto se porad strachuji, aby nas to nekde nenavedlo na dalnici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]