Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nemáte někdo zkušenost?Mám neschopenku při rizikovém těhotenství,ale doktor mě nenapsal do kolonky vycházky vůbec nic,prej můžu chodit ven podle potřeby,ale já mám strach co když přijde kontrola jak jim to mám dokázat,když tam nemám ani řádku že můžu kamkoli kdykoli.díky
Takovéhle ústní ujednání mezi pacientem a doktorem je Vám k ničemu, pokud přijde kontrola. Vycházky musíte mít vždycky lékařem vyplněné a potvrzené, co je psáno, to je dáno! A pokud by Vás kontrola opravdu "chytila na švestkách", nebude z toho mít problém doktor, že to nevyplnil, ale jen a jen Vy. Tak honem za ním, ať to napraví, miminko v bříšku taky přece potřebuje vycházky. Jaga.
Já jsem měla rizikové těhotenství a protože jsem podepsala revers (měla jsem doma prvňáčka a nechtěla jsem být v nemocnici), povolila mi moje lékařka jediné vycházky: na WC a zpátky do postele.
Je možné, že Váš zdravotní stav neumožňuje, abyste bez rizika chodila ven. Někdo si rizikové těhotenství plete s tím, že je prostě doma, protože je přece těhotný, tak snad nebude k tomu ještě chodit do práce. Ale z nějakého zdravotního důvodu tu neschopenku máte, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.