Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

5 týden těhotenství - co můžu dělat a co ne

Od: janik* odpovědí: 3 změna:
Ahoj,
jsem v 5 týdnu těhotenství a na internetu nemohu nikde najít odpovědi na následující otázky, tak kdyby někdo věděl, tak mi písnětě:
1) Můžu jezdit na kole? Každý den kolem 10 - 20 minut?
2) Můžu spát na břiše?
3) Můžu skoro každýden pít pito?
Díky.
J.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moncici*
hodnocení

2x
Ahojky, pokud jsi zvyklá jezdit na kole tak to samozřejmě problém není...naopak. A spaní na břiše taky není problém, problém to bude s narůstajícím bříškem...ostatně to poznáš sama...s přibývajícími měsíci půjde vše hůře...jak jízda na kole na pochopitelně spaní na bříšku ;) Ostatně poslední dva měsíce už je problém pomalu vlézt i do vany *haha* No a s tím pivištěm...řeknu Ti to takhle, já mám dvě děti a vždy mi bylo řečeno že základní pro vývin dítěte v bříšku jsou první tři měsíce...to by mělo býti bez alkoholu, no a když už to vydržíš tři měsíce tak už to už to vydržíš po zbytek těhotenství...nevím v jaké míře by to mohlo uškodit...ale je lepší si to raději odpustit, případné následky nestojí za to...ale to je na každém jak se rozhodne a na každého to působí jinak...jsou maminy co i kouří celé těhotenství...děti pak můžou být v poho, ale třeba mají později větší sklon k nemocem a třeba k náhlému úmrtí kojenců...což je problém! Děti jsou radost a není nic lepšího než když se narodí zdravé...přejí Ti příjemné těhotenství a zdravé děťátko*slunce*

al bunda*
hodnocení

0x
V pátém týdnu? A proč ne? Snad až na to nealkoholické pivo, tím si nejsem tak docela jist, ale nezdá se mi to jako problém.
Poraď se se svým lékařem.

hodnocení

0x

Nevidel bych v tom problem.

A co doktor, taky nevi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]