Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takový dotaz, asi před 3 měsíci jsem se seznámila s mužem, který se zrovna rozcházel se svojí přítelkyní, ale jelikož si sháněla podnájem, tak ji u sebe v bytě ještě nechal a dal jí termín, kdy se má odstěhovat. Od té doby jsme si občas napsali smsky, ale na setkání nedošlo. Dozvěděla jsem se, že mezitím to oni dva dali spolu zase dohromady, jenže on se mi před časem ozval, že by mě rád viděl a tak jsem s ním už několikrát šla na schůzku.. Řekl mi, že se nakonec rozešli a ona se má odstěhovat samozřejmě až si sežene bydlení. Nevím, zda mám věřit tomu, zda se rozešli, vypadá to že ona se jen tak nevzdá. Chce mě zase vidět, zve mě k sobě domů (ona tam teď nebydlí, je u své kamarádky), ale zatím si na mě nic nedovolil, tak nevím na čem jsem? Jakože mě při prvním setkání tolik nezaujal, nyní k němu začínám cítit více, je mi s ním hezky. Je mi 30 a jsem delší čas sama, kvůli bolestivému rozhodu s bývalým přítelem, jemu je 35. Díky
Bydlet zadarmo nebude ono, byt je asi na něj nebo jeho, ne? Rozverný asi bude, tak bych s ním HODNĚ DLOUHO jenom kamarádila a byla rozverná taky. Dotyčnou ubytovanou bych si prohlédla, i to napoví. Vyřešeno nevyřešeno, původní kamarádku stále má, i když se momentálně spolu asi škorpí. Ale třeba je to ubytovaná sestřenice bez ubytování, a filuta "táhne na vařené nudli" tazatelku....
Ten váš nový "přítel" má dosud nevyřešenou minulost a je od něho krajně neseriozní si začínat románek s novou ženou. Vy jste delší čas sama, takže mužův zájem vítáte možná více, než by bylo dobré. Ale dobře si to rozmyslete, abyste se pak o něho nedělila s tou jeho současnou přítelkyní. O to asi tak nestojíte, viďte. Pokud vás pozval k němu domů, o co mu tak asi jde? O vaši duši? To dost těžko. Chce si chlapec užít, protože současnou přítelkyni doma nemá. Jestliže chcete seriozní vztah a nespálit se, tak buďte velmi opatrná. Aby vás jen nevyužil a neodhodil.
Prostě nechce být sám...A aby tě měl jako zálohu?...Nový vztah brzo po rozchodu nemá dlouhé trvání...
Právě nevím, jak to všechno je, říká mě, že to chce všechno vyřešit, chce mě docela často vidět, tak to nechávám na něm, jak se rozhodne, jestli o mě má takovej zájem. Máš pravdu, že to je pro něj asi čerstvý, ale říká, že mu je se mnou hezky, zkrátka chci aby se rozhodnul on. Je zvyklej, že ženský na něj letí, možná to čeká ode mě, ale chci ten impuls právě proto nechat jen na něm, na nic netlačím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.