Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotní stav po streptokoku

Od: ivos* odpovědí: 2 změna:

Zdravím obracínm se na vás s dotazem nedávno sem měl streptokoka a prodělal zánět krku. bral sem atb a teď asi tak 14 dní beru nějaký prášky na imunitu nějakej ribomunyl dostal sem ho na 3 týdny a až ho doberu mám jít na kontrolu zase na krční.

Ale k problému vždy ráno mám takový sucho v krku paní doktorka říkala že je to normální, že po tom prodělaném zánětu bude chvilku trvat než se ten krk zacelí. Dopporučila mi se vyhýbat zakouřeným místuma a abych neprochladl vše dodržuju. Normálně prý i můžu fungovat jen prostě nesmím dot těch zakouřených míst, prochladnout a večerní život taky ne :D . Ale trápí mě spíš když jdu přes den ven tak vše v pohodě, ale po chvilce strávený venku se mi udělá špatně. Jak to popsat jako bych se cítil slabej, občas se zatočí hlava dokonce mi řekla i přítelkyně že i trošku zblednu. Tak se chci zeptat jestli toje normální stav po tom streptokokovi?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobry den,myslim si ze budete spis oslaben z antibiotik,casem prejde,ale jde tomu pomoci,hledejte na netu ocistne kury od antibiotik.Omlouvam se ale jen jsem to nekde zahledla,nevim kde,kdybych nasla ,dam vedet.celkove neuskodi nejake kury zdravi prospesne.

krkovicka*
Juglans myslíte probiotika?Třeba Lacidofil?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]