Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není z našeho vztahu nadšený

Od: mimi7* odpovědí: 4 změna:

S přítelem jsme půl roku a vztah nám klape, přesto cítím, že já víc dostávám než dávám. Jakmile mám problém, partner ho se mnou racionálně probere, "donutí" mě neplašit, nevidět vše černě a podívat se na něj z jiné stránky a pak jde vše zase dobře. Když jsme se poznali, věděl, že mám za sebou několikaletý vztah, ze kterého jsem odešla ponížená a zlomená a dávala se dost dlouho dokupy. Pomalu jsme se zbližovali. Nechával vše na mě, první pusu i první sex, až jsem si byla zcela jistá. Má mě rád, denně jsme v kontaktu, dvakrát týdně se vídáme a nějaký ten víkend k tomu. Ale zatímco já jsem nadšená jen z toho, že ho vidím a obejmu, on mi připadá spokojený, ale ne zcela naplněný. Klade mi na srdce, že když jsem já v pohodě, je i on, že mám být více aktivní, což jsem začala být. Navrhovat různé výlety, akce, ale v posteli se prostě neumím odvázat a být ta, co začne, co ho svede a vím, že bych ho tím mile překvapila, že na to i čeká, ale jak na to? Nechci ho ztratit, mám ho moc ráda, ale vím, že to něco nějak musím udělat. Jen pořádně nevím co a jak...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj Mimi, z toho, jak popisuješ Váš vztah, na mne dýchlo něco z dávno prožitého. Také jsem měla přítele, měla ho moc ráda a nechtěla o něho přijít, protože to byl prostě fajn člověk. Jenomže ouha, k sexu s ním, jsem neměla prostě chuť. Neispiroval mne ničím. Bylo to dost problematické soužití, protože jsem byla šťastná, když po mně nic nechtěl, i když on by býval chtěl, jenomže cítil, že to bude z mé strany jenom proto, abych mu vyhověla. No, nakonec to dopadlo tak, že si na to našel někoho jiného. A i když jsme se nerozešli hned a náš vztah se proměnil v přátelství, stejně to zkončilo rozchodem. Bylo to po dlouhých letech a to Ti nedoporučuji. Najednou si uvědomíš, že jsi ztratila spoustu nenahraditelného času, který už Ti nic na světě nevrátí. Ty prostuduj své nitro. Návod jak na to, to Ti nikdo nedá. Je v tom jednoduše "alchymie" přitažlivosti sexuelní. Pokud nepůsobí, budeš se k milování nutit, a stejně to bude nakonec k ničemu. Nelze se totiž přetvařovat donekonečna. Ale je to jenom můj názor, Tvé důvody můžou být jiné.

leonora43*
hodnocení

0x

ahoj no já chápu tebe i tvého přítele, muži opravdu potřebuji cítit i ženskou aktivitu v milovaní , a co dělat? zkus si vzít svůdné prádelko, nebo připrav večeři při svíčkách a bud svůdná a nebo v ložnici začni s milovaním ty at má pocit že po něm toužíš, hlad ho třeba po hrudi,či tváři ,nebo ho začni líbat ,udělej ten krok ty ,bud první, je to přece normalní a je jedno zda začne muž či žena ,oba musí vědět,že jsou žádány, tak se ovaz,a udělej to tak ,držím palečky ,Lenka

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jsi spokojená? Je on spokojený? Tak to neřeš. Až bude chtít změnu, tak si řekne. Pokud chceš vycházet z toho "musím něco udělat", tak to bude křečovité a nepřirozené a udělá to víc škody než užitku.

kjanik112*
hodnocení

0x

Souhlas s Ladinem.Dejte tomu ještě čas. Slogan "V rychlosti a ve spěchu, tajemství je úspěchu" platí v byznysu, ale ne v lásce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]