Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená v chorvatsku - tip na ubytování

Od: mirekloucky* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

chci jet na konci srpna/začátek září do chorvatska s dětmi (2 a 5 let) na dovolenou.

Slíbil jsem písek a hrady z písku a nedaří se mi najít ubytování,

nemáte někdo tip nebo kontakt.

Díky Mirek

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, to jste dětičkám slíbil skoro nemožné. V Chorvatsku písčité pláže téměř nejsou, pouze oblázkové /což často není moc příjemné na chůzi, některé kamínky jsou sice ohlazené, ale připletou se i ostré/. A taky se na nich špatně leží při opalování, tlačí to ze všech stran. Poslední dobou to Chorvati řeší tak, že na některé pláže navážejí písek, ale to jsou jen malé úseky. Také budují betonová plata, kde by to opalující tolik netlačilo. Projeli jsme celé pobřeží od Dubrovníku nahoru, ale všude jen kamínky. Možná by kvůli těm dětem byla lepší Itálie - Bibione nebo Lignano je asi 850 km od Prahy a písečku je tam na tuny. Tam by se stavěly hrady. Cesta nám tam autem trvala asi 12 hodin, dálnice v Rakousku i Itálii nemají chybu, jen, pokud byste jeli přes Hatě, chce to dětem zavázat oči. Vnoučata uviděla tamější zábavní park, různé atrakce a jiná lákadla a najednou tu bylo asi 90 minut zpoždění, než to všechno ozkoušely.*smich* Jaga.

martinaa*

Ja byla kdysi s mamou na ostrove Krk a vetsina plazi byla piskovych:)

hodnocení

0x

Mirku, jedu v podobném termínu od 25.8. PORVÉ. Podle rady zkušených jsem nezajištoval ubytování, prý v tomto čase bude volno vždy. Písčitá pláž je prý až dole...

nevím budu chytřejší až v září...

flekies*
hodnocení

0x

Zdravicko,nas to ceka take v zari s detma (7mesicu a 3 roky) POPRVE.Ale piscite plaze tam nejsou,spise oblazkove.Uvidim,jak budeme se vsim spokojeni.Lucie.

lidus*
hodnocení

0x

Písečná pláž v Chorvatsku to je skoro scifi ale vím o krásné na ostrově Korčula u městečka Lumbarda a o jedné také na ostrově Pelješac u Prapratna. Kontakty nemám, byli jsme v kempu pod vlastním stanem a je to 10 let.

frame*
hodnocení

0x

Já se z Chorvatska právě vrátil. Co se písečných pláží týká - je jich skutečně jen po málu a na můj vkus vždy přelidněné. Ale s trochou štěstí se sem tam nějaká objeví. Ubytování jsem nikdy neřešil dopředu. V turistických oblastech je k dispozici plno apartmánů k pronájmu. Ceny od 50 do 90 euro/noc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]