Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úraz ve Švýcarsku vs pojištění

Od: jendavenda odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

stala se mi malá nepříjemnost ve ˇŠvýcrsku, jsem tady na pracovní cestě a stal se mi menší úraz. Nic co by nespravilo pár stehů, jde mi ale o krytí pojistky. Jestli se mám prokazovat svojí normální kartou pojištěnce, nebo jestli to půjde přes pojištění firmy. Byl jsem u doktora, ten zatím nic platit nechtěl, ale až mi vyndají stehy, tak že to budou teprve řešit.

Případně jestli máte někdo nějakou rozumnou radu...

Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

tady to bych řešil dotazem na firmu-co všechno kryje její pojištění(vás),podle toho pak případně vaše zdr.pojišťovna(máte-li VZP,ani bych jejich kartičku nevyndaval...) A myslím si,že i švýcarský lékař bude natolik seriozní a mohl by fundovaněhji poradit-jemu je v konečném součtu jedno,odkud platba dorazí a jistě není existenčně závislý na vaší přímé platbě za pár stehů...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]