Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lighthouse financial - přišla složenka

Od: kuratko® odpovědí: 9 změna:

Ahoj všem..můj bratr se stal obětí nejspíš nějakých hloupých podvodníčků...informoval se na půjčku od lighthouse financial a nyní mu přišla složenka aby zaplatil náhradu nákladů 4 500 Kč a pokud ne, bude muset zaplatit o 8 000 více jako smluvní pokutu. Úplně nejsměšnější je ta složenka. Částka 4 500 Kč a slovy pettisíc :). Jen jsem četla pár diskuzí, včera to bylo ve zprávách, není jediný. Ale většina se přiklání k hromadné žalobě. Můj bratr již pracuje nějaký den v Berlíně a jen tak asi domů nepřijede, proto se chci zeptat, jestli s tím nemáte někdo zkušennost, jestli to máme hodit do koše, nebo se o to zajímat nějak víc. Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cepagis*
hodnocení

0x

A proč "hloupých podvodníčků"? Naopak si myslím, že to mají dobře promyšlené. Nevím co znamená, že se pouze "informoval", ale jestli podepsal nějakou žádost o zprostředkování čehokoliv, určitě je to na dobré cestě, aby z něho ty peníze dostali. Jak moc je to etické či ne, již bylo nejen zde řečno nespočetněkrát...

hodnocení

Jen přes e-mailovou adresu se informoval ohledně půjček u nich..nic nepodepisoval..nevím jestli dobře promyšlené, když se takhle proflááklo :D

cepagis*

V tom případě bych to nechal vyšumět, ať si trhnou nohou :-D... Sice profláklo, ale i kdyby tyhle peníze zaplatil každý čtvrtý, furt je to dobrej vynález, jak si slušně nahrabat...

hodnocení

Tak to rozhodně..ale to už vymyslel někdo hoooodně dáávno...:) a opakovaný vtip není vtipem...

qwert*
hodnocení

0x

Pokud není podepsaná smlouva žádné závazky asi neexistují. Kdo je ten pan Josef Friedberg. Zná ho někdo?

soud: 1 - Městský soud v Praze
spisová značka: C 154247
IČ: 28936159
obchodní firma: Lighthouse Financial s.r.o.
právní forma: 112 - Společnost s ručením omezeným
sídlo: Kubelíkova 1224/42, 13000 Praha 3 - Žižkov
stav subjektu: aktivní subjekt
datum zápisu: 29.7.2009
Statutární orgán
jméno: Josef Friedberg, rodné číslo: 6811270092
funkce: jednatel
ve funkci: od: 24.6.2011

hodnocení

Myslím, že ho ani nikdy nikdo neviděl ;) díky.

lui*
hodnocení

0x

Včera se tomu věnovala bedna, tuším Prima. Nic neplatit.

tona*
hodnocení

0x

Dobrý den.Jsem také v takové situaci.Po mě chtějí 5000 tisíc korun a když nezaplatím tak prý 10000.Nic jsem si nepůjčila a přesto, že jsem napsala zpět sms zprávu na nic nereagují.Telefon s pevnou linkou mají přepnutý na automat a tam vyzívají volejte na zpoplatněné číslo 900... atd.Mobilní telefon který je napsán v dopise se nedovolám.Ale denně mě bombardují smskou.Pracuji rovněž v zahraničí a když odjedu, nevím co se bude doma dít.Vyhrožují mi stopnout účty a vymáháním.Zřejmě se budu muset ještě nyní pár dnů před odjezdem vypravit na policii a připojit se k hromadné žalobě.Normálně bych tohle do koše hodila, ale už mám dost těch podvodníků kteří lidem dělají těžkosti a starosti. Držím palce Vám i sobě.

hodnocení

Dobrý den. Můj bratr to také nevyhodil, ale žádné bombardování sms se nekoná. To je teda síla, že ještě po odvysílání si takhle troufají. Buď se obraťte na policii, nebo to nechte být, pokud jste nikde nic nepodepsala.Hlavně to neplaťte!

Držím palce a neřešte to nijak extra.;) jsou to hajzlíkové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]