Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výplata - daňové zvýhodnění

Od: macek* odpovědí: 3 změna:

Doplněk k mé otázce prosím o rychlou pomoc co dělat. Můj manžel marodil proto dostal zvýhodnění jen 2666kč má účetní mě řekla že na to má můj muž podle zákona nárok nedá se s ním ale domluvit přitom ve výplatnici to měl tuto částku napsanou ale nevyplatil ju dá se s tím něco dělat?v pondělí se chystám na Fú kde mám plnou manželovu moc a také zjistit kterou účetní on má abych jí to řekla co mě udělal.Když je to přece ve výplatnici tak by to zaplatit měl.Jinak doklady o bonusu dával na začátku v listopadu.
Jak často zaměstnavatel musí chodit na Fú aby se ten bonus mohl vyplacet bylo mě řečeno že jednou ročně je to pravda?
Napadlo mě že by Fú by mě v tomto mohl pomoci a dotlačit ho k tomu aby mě to vydál když on sám to odmítá

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doctor
hodnocení

0x

Na kolik dětí uplatňuje manžel slevu na dani?

Manžel nedal peníze vám nebo zaměstnavatel nevyplatil vašemu muži?

macek*
hodnocení

máme děti 3 a zaměstnavatel i když ten bonus byl uveden ve výplatnici a měl ho vyplatit tak ho nevydal

doctor

Výplatu bere manžel na účet nebo hotově? podepisuje příjem výplaty v hotovosti? Pokud ano a podepsal, že částku přijal, tak máte smůlu. pokud podepsal skutečnou částku, tak je potřeba raklamovat na mzdovce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]