Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem viděl nějaký film o kaskadérech a dost mě to zaujalo. Rad bych v budoucnu něco takového chtěl dělat, jenom nevím jak bych měl začít. Fyzicky jsem na tom celkem dobře. Dělám asi půl roku kickbox a asi rok a půl kung-fu. Co bych měl dělat navíc? Koho bych měl případně kontaktovat? Třeba nějaký fyzický předpoklady? Cokoliv co vás napadne, budu rád. Díky za odpovědi.
Neznám žádnou speciální školu, výuku kaskadérů dělala filmová agentura v Praze a pravděpodobně i jiné agentury v jiných částech ČR. Jistě to není levná sranda. Promiňte ale myslet si, že po půl roce sportu jsem na tom fyzicky dobře je nesmysl. Co umíte z gymnastiky, juda...?
máte pravdu, já hraju 30 let fotbal a taky nemám kondičku bůhvíjakou. dneska si děti myslí, že když byly dvakrát v posilovně, tak jsou na nejlepší cestě vyhrát MS. Kaskadér musí být všestranný a hlavně se nebát.
Celkem dobře Mám skoro každý den tréning a 2x denně běhám. Myslim, že jsem na dobré cestě k dobré fyzičce. Gymnastika to není úplně nejhorší ale je co zlepšovat. Jinak pokud jde z juda o padání, tak mám základy a padat celkem umím. Co se týče sportů, tak jsem 6 let hrál florbal, asi 3 roky basket a chvíli fotbal. U bojových sportů mám ještě zálady z thaiboxu, krav maga z musada a karate. Jinak z kung fu umím s tyčí, šavlí, kopím a teď se budu učit s motýlkama (dvě kratší šavle). Takže co se týče všestranosti sportů asi to nebude uplně špatné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.