Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stmívání i pro kluky?

Od: nwm* odpovědí: 15 změna:

Ahoj,

mám kamaráda a doporučila jsem mu,ať si přečte Drákulu,že je to super a jeho začali upíři tak brát,že přečetl snad

všechno o nich,ale čte i něco jako Ságu Stmívání,Upíří Deníky,Škola Noci,Evernight,Tina Saloo atd,což mi

příjde tak trochu divné pro kluka.Vím jistě,že gay není,ale když byste v buse viděli kluka se Stmíváním přišlo by vám

to divné?Jaký je váš názor?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Co ma spolecneho saga Twiling a homosexualita?:D I kdyby gay byl, tyhle knizky muzou cist jen ctrnactilety pubertacky, nebo co?:D

naihonn*

Kdo ví, ale asi jsi už moc stará na to, aby jsi dala dohromady správně i jen název. *smich*

martinaa*

Kdepak vekem, ja podobny nesmysly nectu a nechtel se mi spustit strejda gugl, aby mi spravne nasel nazev:D Tak jsem ho coby nemcinar strelila od boku:D Pardon...:D

hodnocení

1x

Všichni lidi, které znám a nadávali na to, tak to nečetli. Všichni lidi, které znám, kteří to četli, si Stmívání vychvalují. Kluci a holky. Nechápu, co řešíš.

dasik*

Přesně tak. Je mi 27, jsem kluk, Stmívání jsem četl, protože stejně jako ten kluk z dotazu miluju příběhy o upírech, a je to výborná sága... To, že tam je trochu víc romantiky, neznamená, že to je jen pro puberťačky nebo gaye. Nadávají na to jen ti, co to nečetli a snaží se být "zajímaví"...

hop®
hodnocení

1x

Newim, spíš myslím, že je divné určovat sexuální zaměření (natožpak diagnostikovat sexuální úchylky) podle oblíbeného žánru filmů...*bzum*

doplněno 17.07.11 23:16:

... nebo knížek... nebo čehokoli jiného, podobného...,

doplněno 17.07.11 23:18:

... možná by bylo spolehlivější určit psychický problém tazatele...*nevi*

dasik*

Jo, taky jsem už uvažoval o tom, že pokud se na tohle musí ptát, měla by se s tím klukem nejspíš rozejít. Kdyby ho měla ráda, tak by takové pitomosti fakt neřešila...

hop®

Měla by řešit sama sebe, néé kluka...

stoffi*
hodnocení

0x

kdyby Stmívání bylo o gayích, tak by mi to divný přišlo ;).

nwm*
hodnocení

Takže ti to divný nepříjde?:-D

stoffi*

Mě teda určitě ne, nejsem tak jednoduchej, abych lidi soudil podle toho, co čtou. A Stmívání si myslim, že je věc vkusu a toho, co se komu líbí. Když pojedu tramvají a budu číst mé oblíbené 1984, budeš si myslet, že jsem komunista? Stejně tak bych si mohl říct, že je gay každý chlap, který viděl Herryho Pottera. *pusa*

ver*
hodnocení

0x

myslím si,že to divné opravdu enní ;) každý má jiný vkus ;) můj kamarád si smenou hrál i na ,,Witch" :D a jsem přesvědčená,že ani on gay enní ;)

jakubdeda*
hodnocení

0x

Já jsem Drákulu i Stmívání četl,gay nejsem a upír se ze mne,nestal.A hop má pravdu s tou sexualní orientací.

eulalie*
hodnocení

0x

Co je divného na tom, že se mu líbí upíří literatura? Moc to prožíváte a řešíte. Nechte ho, ať si to v klidu čte, když ho to baví.

digore*
hodnocení

0x

Ahoj strašně sháním tento upíří seriál je to teda sice gay záležitost , ale prostě to nikde nemůžu sehnat. Ví někdo by o tom věděl?

Moc díky.

Vampires: Brighter in Darkness

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]