Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám kamaráda a doporučila jsem mu,ať si přečte Drákulu,že je to super a jeho začali upíři tak brát,že přečetl snad
všechno o nich,ale čte i něco jako Ságu Stmívání,Upíří Deníky,Škola Noci,Evernight,Tina Saloo atd,což mi
příjde tak trochu divné pro kluka.Vím jistě,že gay není,ale když byste v buse viděli kluka se Stmíváním přišlo by vám
to divné?Jaký je váš názor?
Co ma spolecneho saga Twiling a homosexualita?:D I kdyby gay byl, tyhle knizky muzou cist jen ctrnactilety pubertacky, nebo co?:D
Všichni lidi, které znám a nadávali na to, tak to nečetli. Všichni lidi, které znám, kteří to četli, si Stmívání vychvalují. Kluci a holky. Nechápu, co řešíš.
Newim, spíš myslím, že je divné určovat sexuální zaměření (natožpak diagnostikovat sexuální úchylky) podle oblíbeného žánru filmů...![]()
... nebo knížek... nebo čehokoli jiného, podobného...,
doplněno 17.07.11 23:18:... možná by bylo spolehlivější určit psychický problém tazatele...![]()
Mě teda určitě ne, nejsem tak jednoduchej, abych lidi soudil podle toho, co čtou. A Stmívání si myslim, že je věc vkusu a toho, co se komu líbí. Když pojedu tramvají a budu číst mé oblíbené 1984, budeš si myslet, že jsem komunista? Stejně tak bych si mohl říct, že je gay každý chlap, který viděl Herryho Pottera. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.