Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám kamaráda a doporučila jsem mu,ať si přečte Drákulu,že je to super a jeho začali upíři tak brát,že přečetl snad
všechno o nich,ale čte i něco jako Ságu Stmívání,Upíří Deníky,Škola Noci,Evernight,Tina Saloo atd,což mi
příjde tak trochu divné pro kluka.Vím jistě,že gay není,ale když byste v buse viděli kluka se Stmíváním přišlo by vám
to divné?Jaký je váš názor?
Co ma spolecneho saga Twiling a homosexualita?:D I kdyby gay byl, tyhle knizky muzou cist jen ctrnactilety pubertacky, nebo co?:D
Všichni lidi, které znám a nadávali na to, tak to nečetli. Všichni lidi, které znám, kteří to četli, si Stmívání vychvalují. Kluci a holky. Nechápu, co řešíš.
Newim, spíš myslím, že je divné určovat sexuální zaměření (natožpak diagnostikovat sexuální úchylky) podle oblíbeného žánru filmů...
... nebo knížek... nebo čehokoli jiného, podobného...,
doplněno 17.07.11 23:18:... možná by bylo spolehlivější určit psychický problém tazatele...
Mě teda určitě ne, nejsem tak jednoduchej, abych lidi soudil podle toho, co čtou. A Stmívání si myslim, že je věc vkusu a toho, co se komu líbí. Když pojedu tramvají a budu číst mé oblíbené 1984, budeš si myslet, že jsem komunista? Stejně tak bych si mohl říct, že je gay každý chlap, který viděl Herryho Pottera.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.