Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem byla poprvé "darovat" plazmu, ale moc jsem před tím nedodržela nařízenou dietu. Nejedla jsem nic zvlášť masného (uzeniny, ..), ale měla jsem polívku, pečené brambory a nějaký přírodní řízek (oběd v restauraci). Až teď doma jsem si na internetu pořádně prostudovala, že se vlastně nesmí jíst hodně druhů potravin. Teď mám obavy, že v moji plazmě bude moc tuku a tudíž nebude vhodná na zpracování. Bylo by mi to líto. Můžou mě hned pak vyřadit z evidence nebo to se mnou zkusí ještě jednou? Máte s tím někdo zkušenosti? Díky
Ne, nevyřadí tě. Navíc, pokud bylo v krvi hodně tuků, je to na odebrané plazmě dobře poznat. Napříště ale tu "dietu" dodrž
ahoj no pokud si dala poprvé plazmu tak sis mohla všimnout ,že berou krev do 3 zkumavek, tvá krev se prošetří, zda jsi zdravá a můžeš dál pokračovat, rozhodně to není o tom co si jedla a jak, důležité je abys mnběla vypito 3l, vody či tekutiny a byla najedena, a pokud ti to nedělá problém a krev bude v pořádku, budeš moci dávat plazmu dál, ahoj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.