Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odmítnutí darované plazmy = vyřazení?

Od: pralinkalinka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dnes jsem byla poprvé "darovat" plazmu, ale moc jsem před tím nedodržela nařízenou dietu. Nejedla jsem nic zvlášť masného (uzeniny, ..), ale měla jsem polívku, pečené brambory a nějaký přírodní řízek (oběd v restauraci). Až teď doma jsem si na internetu pořádně prostudovala, že se vlastně nesmí jíst hodně druhů potravin. Teď mám obavy, že v moji plazmě bude moc tuku a tudíž nebude vhodná na zpracování. Bylo by mi to líto. Můžou mě hned pak vyřadit z evidence nebo to se mnou zkusí ještě jednou? :( Máte s tím někdo zkušenosti? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, nevyřadí tě. Navíc, pokud bylo v krvi hodně tuků, je to na odebrané plazmě dobře poznat. Napříště ale tu "dietu" dodrž :)

pralinkalinka*
hodnocení

Díky. Příště budu určitě svědomitější.

cocinkamichalka*

Pralinko, pokud chodíte "darovat" plazmu za peníze, tak tato plazma se používá k výrobě léků. A tam by si s příliš "tučnou" plazmou jistě poradili.

Ta "dieta" je opravdu víceméně o tom, abyste hodně pila (krev pak lépe teče a nedělá se Vám špatně).

leonora43*
hodnocení

0x

ahoj no pokud si dala poprvé plazmu tak sis mohla všimnout ,že berou krev do 3 zkumavek, tvá krev se prošetří, zda jsi zdravá a můžeš dál pokračovat, rozhodně to není o tom co si jedla a jak, důležité je abys mnběla vypito 3l, vody či tekutiny a byla najedena, a pokud ti to nedělá problém a krev bude v pořádku, budeš moci dávat plazmu dál, ahoj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]