Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rychle rostou chlupy?

Od: kosak* odpovědí: 5 změna:

Mám jít na operaci nohy a musím si levou nohu vod kolena dolu oholit. Za jak dlouho myslite ze mi zase zaroste, abych nevypadal jak lempl?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Vlasy 0,3 - 0,4 mm denně. U chloupků u žen se uvádí cca 6 mm měsíčně. Na jaře prý rychleji.

kosak*
hodnocení

no ale noha je zlomená teď, do jara nevydrží :D

eulalie*
hodnocení

0x

Hm, asi tak 3 týdny? První týden tam budete mít strniště, pak budou chloupky delší a delší. Určitě za měsíc už budou tak akorát. Napadlo mě ještě oholit obě dvě nohy, pak by vám to rostlo stejně, ale to asi není dobrý nápad, že.

hodnocení

0x

no já bych určitě oholil obě, když už musím vypadat jak lempl, tak aspoň ať jsem trochu symetrickej :D ale chlupy dorostou za chvíli, toho se neboj ;)

hodnocení

0x

Lempl, je člověk, který se odmítá zapojit do společenského systému svou prací. Jinýmy slovy - flákač. Takže Vaše chloupky na noze, s tím nesouvisí *smich* navíc skutečně velice rychle dorostou. Takže "no problem"!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]