Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geocaching - jak luštit mystery, GC10EDM

Od: patrikjajaja odpovědí: 2 změna:

a ještě jsem se chtěl zeptat, chtel bych lustit mysterky, ale nevim jak je lustit, luštění mi jde, ale nevim jak začít, je to jako sudoku, jde to lehce, ale az ti to nekdo vysvetli, chtel bych vylustit třeba tuhle, vysvetli mi jak se toto lusti? geocaching.com/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
u teto kese zjistis spravne hodnoty pro pismena A - E. ty pak dosadis do vzorcu. vyjdou ti dalsi cisla ze kterych pak poskladas vysledne souradnice.

hodnocení

0x

Vyluštit tuhle mysterku byla práce na pět minut, tohle nic není. Obecně musíš u všech mysterek nějak získat souřadnice. U některých to je jednoduchý, jako třeba u tyhle, jiný jsou složitější. Někdy je zadání hned jasný, třeba luštění sudoku, vyluštíš sudoku a už máš finální souřadnice. Ovšem pravda, některý sudoku až tak hned vyluštěný nejsou, třeba u těhle chvilku strávíš.

geocaching.com/...

geocaching.com/...

U jiných mysterek sedíš týden dva, než tě vůbec trkne kudy a jak na to, když už víš jak na to, je to otázka 10 minut.

geocaching.com/...

geocaching.com/...

Další se třeba ani nedají doma vyřešit a musíš je řešit v terénu.

geocaching.com/...

geocaching.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma geocaching

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]