Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časté křeče

Od: kokola* odpovědí: 8 změna:
dobrý den mám problém který mám už delší dobu mívám křeče v nohách a někdy je mám i do prstů na rukou.Pořád mám žízen piju víc jak 5 litru denně a dříve jsem pil maximálně 2 litry .V noci mě budí žízen a močení.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Věk? Navštiv určitě lékaře, nechá ti udělat kontrolní odběry - asi na cukr a také na TSH (fce. štítné žlázy)...

mil®
hodnocení

0x
Vyšetřit na cukrovku.

qwertz*
hodnocení

0x
Křeče můžou být způsobeny nedostatkem hořčíku, ale jak říkají kolegové, naváhat a zajít k doktorovi...
aplikovat vápník horčík, zinek (existuje v této kombinaci) a pokud do týdne nebude zlepšení, tak na poradu k doktorovi... ještě minerálka Magnézka by nebyla špatná ;)

al bunda*
hodnocení

0x
Cukrovka, prostata.
Ale záleží i na tom, co vlastně pijete.

devo
hodnocení

0x
Kŕče môže spôsobovať nedostatok horčíka alebo vitamínu E. Nedostavili sa kŕče až s príchodom smädu?

kokola*
hodnocení

Dobrý den děkuji všem ,nechal jsem se vyšetřit a mám cukrovku.Po nasazení inzulínu postupně mé problémy odeznívají.
mil®
Takže přeju hodně zdraví *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]