Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, objednala jsem si z netu plesové šaty, jenže mi nesedí, tak bych je chtěla vrátit v době 14 dnů jak píší, jenže chtějí poslat kompletně vše a dobropis k tomu. Hledala jsem na netu, ale pořádně nevím, co to pesně je, poradil by mi někdo? Jinak mejlem jsem je už informovala, že bych je chtěla vrátit, a zítra bych právě chtěla poslat ten balíček stím dobropisem. Děkuju
Jaký dobropis? Při nákupu přes e-shop máte 14 dnů na odstoupení od smlouvy. E-shop si nemůže měnit zákony a odstoupení od smlouvy podmiňovat nějakým dobropisem.
Vrátit samozřejmě můžete pouze zboží v původním obalu, ...
Dopropis je jakékoli potvrzení, že Vaše peníze byly přispány k "dobru" jejich účtu. Tedy kopie bankovního příkazu, kopie ústřižku od poštovní poukázky, Pozor, originál si pečlivě uschovejte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.