Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slevový portál - má to cenu?

Od: richiis* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

jako vždy si nevím rady a tak hledám odpověď i zde ( mnohokrát sem již zde našel dobrou odpověď/ názor )

Chtěl bych rozjet na své doméně zajímavý projekt: oslovit pár větších firem a eshopů zda by v nějakém časovém intervalu nechtěli na mé ( lukrativní doméně ;) ) vyvěsit akční zboží..., něco ve smyslu slevomat, či něco takového...

Chtěl bych znát názor, zda to má či nemá cenu zkusit rozjet, popřípadě jak dostat na své stránky bannery eshopů a firem?

Samozřejmě bych to zprostředkovával za určitý poplatek ( zaměstnání mám, vcelku slušné ale chtěl bych využít svou doménu pro nějaký ten přivýdělek )

Popřpípadě jiný nápad jak nechat vydělávat na webu? :)

Kdyby se tu našel někdo kdo by do toho šel semnou tak se klidně též ozvěte a můžem to probrat...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikol*
hodnocení

1x

Silně nedoporučuji, mám asi dva známe co si rozjeli portály a nic :-/

Musite se napojit hlavne na agregátor sleviste.cz ci slevomat.cz aby se lidi o vas nejak dozvedeli, ci si zaplatit nekde reklamu aby se o vas vedelo a provedená práce nebyla vniveč. Myslím si že e-shopy a takovou prezentaci zájem mít moc nebudou /sama jeden eshop s pritelem vlastním/ a vím že by se mi to nevyplatilo. Radeji si zaplatím na pár kaček sklik, udelám PRR články, seo optimalizaci a jsem happy. :)

Ale pokud máte chut do toho jít, preju vám hodne stestí :)

hodnocení

0x

Nechci tě od toho vyloženě zrazovat, ale slevových portálů je již dost a poslední dobou jich už ubývá. Neuživí se a tak krachují. Velké firmy ti výrazné slevy asi nedají, ty již mají podchyceny jiné zavedené servery tohoto druhu.

richiis*
hodnocení

Možná sem to špatně napsal, myšlenka je taková:

Potenciální zájemce který by měl zájem by mi v jakémkoliv časovém intervalu poslal pouze info o jeho nabízeném/cenově či jinak zvýhodněném zboží a já bych mu na mých stránkách udělal rámeček s fotkou a krátkým popisem a linkem odkazujícím na jeho stránky s konkrétním produktem, cena by byla velice příznivá, nechci se tím živit, pouze chci aby doména neležela ladem, jestli mi rozumíte, takže to není čistě slevový portál, ale jakási stránka, která bude združovat zboží v akci atd.

popřípadě nějaký jiný nápad jak nechat vydělávat webovky pomocí reklamy/banery atd.?

buss
hodnocení

0x

Mít nápad na vydělávání, tak ho realizuji a modlím se aby byl okopírován co nejpozději. Ovšem tato myšlenka je již stará. Nakonec něco podobného tu bylo před pár dny. Nihil Novi Sub Sole - Nic nového pod sluncem.
Ale jinak tomu nic nebrání, to jsou nakonec všechny inzertníky placené a přeprodávačů je. Ostatně to nabízí, radí i různí .. např. pro domácí výdělek, jak vydělávat na internetu. Viz třeba affiliate. Nevzpomenu si, ale nabízela to i jedna firma za provizi.
Tak nabízím jistý produkt a s tím inzerci prodeje zdarma.

doplněno 13.07.11 10:33:

Ostatně viz Den D, kde se i táží, jak má nápad ošetřený... kopírovačů je hejna

klusik*
hodnocení

0x

Myslím si, že takhle, jak píšete, to cenu nemá.

Zkuste však zvážit možnost oslovení přímo výrobců zboží a nabízet se slevoou přímo jejich výrobky. Na cestě od výrobce do prodejny se cena zboží může i zněkolikanásobit, např. něco se vyrobí za 20 korun a prodává se to za 100 - platíte tím reklamu atd. Takže když vy takový výrobek budete prodávat za 40 korun, lidi se k vám pohrnou a ještě z každého budete mít dvacku ... (řeknu-li to laicky a jednoduše, samozřejmě musíte počítat pasivní náklady, náklady na vlastní reklamu atd..)

doplněno 16.07.11 09:14:

A klidně s vámi do toho půjdu. Ozvěte se na klusik@klusik.cz ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]