Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Dneska jsem se pokoušel zaplatit vyúčtování přes bankomat.Zadal jsem všechny potřebné údaje a počkal jsem si na potvrzující esemesku.V té mi ale přišlo, že číslo faktury NEEXISTUJE a že platba nebyla provedena, což je ohromná blbost, protože sám jsem si ho opisoval z té jejich superrychlé samoobsluhy.Zkusil jsem tedy jiný bankomat, také nic.Nakonec jsem zavolal operátorovy.Ověřil si variabilní symbol a poté mi řekl, že opravdu neví čím to je, že prý nějaká technická závada a že mi prý dá vědět aby nevznikly žádné problémy.Problém ale je, že zítra mi končí datum splatnosti.Vím, nechal jsem to na poslední chvíli, ale doufal jsem v tu jejich platbu bankomatem.Přes jejich ankovnictví o jak se to jmenuje to také nejde.Asi mi nezbude nic jiného než to jít zaplatit složenkou.Schoval jsem si stvrzenku z bankomatu, kde je datum a čas, kdy jsem se fakturu pokoušel zaplatit a také jsem si nechal vyjet stvrzenkou zůstatek účtu, aby neházeli vinu na nedostatek peněz na účtě, takže snad při případných problémech se budu mít jak hájit.Stalo se vám to někdy?
Jo Vodafonu to nefunguje, zavada neni u Vas. Taky jsem se pokousel zaplatit fakturu (cislo z SMS i ze samoobsluhy). Platim to pres m-platby (simtoolkit) ci jak se to jmenuje. Od 12.7. do 15.7.11 jsem ucinil nekolik pokusu, marne (odpoved systemu zadane cislo faktury neexistuje). Zkousel jsem volat i *77 (jak mi vtipne radila chybova SMS), taky marny, vyzvanelo to 15 minut a operator nikde. Vydal jsem se tedy 15.7.2011 na pobocku. Tam mi toho moc nerekli, ze pry asi technicka zavada. Podarilo se nasledne dovolat na operatora a ten mi poradil kulisarnu, ze pry to mam zaplatit pres bankomat, ze ten chce take telefonni cislo na ktere platbu provadim a ze to bude fungovat. Nefunguje 15.7.11 bankomat CSOB (cislo faktury je chybne ctu ze sms).
Vodafone = spatny
Dobrý den, faktury Vodafonu se dají platit přes bankomat, ale proč to dělat tak složitě? Stačí na bankomatu zvolit "Vodafone platby" a a ne "Platba faktury", vyťukat Vaše telefonní číslo a částku, kterou je potřeba zaplatit, poté ještě tel. číslo, na které má přijít potvrzující SMS, a to je vše. Nemusíte zadávat žádné číslo faktury, ani variabilní symbol. Zkuste to. Umí to bankomaty ČSOB a KB a transkace je zdarma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.