Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba faktury přes bankomat - Vodafone

Od: momo* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Dneska jsem se pokoušel zaplatit vyúčtování přes bankomat.Zadal jsem všechny potřebné údaje a počkal jsem si na potvrzující esemesku.V té mi ale přišlo, že číslo faktury NEEXISTUJE a že platba nebyla provedena, což je ohromná blbost, protože sám jsem si ho opisoval z té jejich superrychlé samoobsluhy.Zkusil jsem tedy jiný bankomat, také nic.Nakonec jsem zavolal operátorovy.Ověřil si variabilní symbol a poté mi řekl, že opravdu neví čím to je, že prý nějaká technická závada a že mi prý dá vědět aby nevznikly žádné problémy.Problém ale je, že zítra mi končí datum splatnosti.Vím, nechal jsem to na poslední chvíli, ale doufal jsem v tu jejich platbu bankomatem.Přes jejich ankovnictví o jak se to jmenuje to také nejde.Asi mi nezbude nic jiného než to jít zaplatit složenkou.Schoval jsem si stvrzenku z bankomatu, kde je datum a čas, kdy jsem se fakturu pokoušel zaplatit a také jsem si nechal vyjet stvrzenkou zůstatek účtu, aby neházeli vinu na nedostatek peněz na účtě, takže snad při případných problémech se budu mít jak hájit.Stalo se vám to někdy?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raf*
hodnocení

0x

Jo Vodafonu to nefunguje, zavada neni u Vas. Taky jsem se pokousel zaplatit fakturu (cislo z SMS i ze samoobsluhy). Platim to pres m-platby (simtoolkit) ci jak se to jmenuje. Od 12.7. do 15.7.11 jsem ucinil nekolik pokusu, marne (odpoved systemu zadane cislo faktury neexistuje). Zkousel jsem volat i *77 (jak mi vtipne radila chybova SMS), taky marny, vyzvanelo to 15 minut a operator nikde. Vydal jsem se tedy 15.7.2011 na pobocku. Tam mi toho moc nerekli, ze pry asi technicka zavada. Podarilo se nasledne dovolat na operatora a ten mi poradil kulisarnu, ze pry to mam zaplatit pres bankomat, ze ten chce take telefonni cislo na ktere platbu provadim a ze to bude fungovat. Nefunguje 15.7.11 bankomat CSOB (cislo faktury je chybne ctu ze sms).

Vodafone = spatny

blondynkazuza*
hodnocení

0x

Dobrý den, faktury Vodafonu se dají platit přes bankomat, ale proč to dělat tak složitě? Stačí na bankomatu zvolit "Vodafone platby" a a ne "Platba faktury", vyťukat Vaše telefonní číslo a částku, kterou je potřeba zaplatit, poté ještě tel. číslo, na které má přijít potvrzující SMS, a to je vše. Nemusíte zadávat žádné číslo faktury, ani variabilní symbol. Zkuste to. Umí to bankomaty ČSOB a KB a transkace je zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]