Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit, co je vhodné koupit mé tetě k 50. narozeninám. Bonboniéra je asi opravdu "málo" ale zase šperky se také nehodí, tak kdyby mi mohl někdo poradit, tak bych byl rád. Díky
Nechápu, proč se šperky nehodí. Šperkem uděláte radost každé ženě. A nemusí to být přímo zlato, pěkné šperky se seženou i ve stříbře, nebo chirurgická ocel /ta je ale spíš vhodná pro mladší ročníky/. A pokud ráda vaří, tak nějakého pomocníka do kuchyně, kterého nemá, či který jí už dosluhuje. Ponorný mixér, tlakový hrnec, kráječ, odšťavňovač, elektrický nůž... Nebo nějakou poukázku na kosmetiku či masáže, to uvítá každá žena.K padesátinám by to navíc neměl být dárek za stovku, ale něco nákladnějšího.
Jé, Vy nevíte, co darovat a já bych si toho tolik vybrala, kdybych měla znovu slavit padesátiny. Jaga.
Tyto kované růže mě velmi zaujaly na jedné akci, kde měl stánek pan kovář z Kutnohorska. Hned tam i pracoval, měl výheň, měch, koženou zástěru a každý mohl postát a obdivovat. Ty růže tam měli, byly krásné, ale odradila mě cena. Padesátiny už jsem měla a jen tak pro nic za nic ji asi těžko dostanu. Jaga.
Já jsem dostala k padesátinám od kamarádky orchidej v květináči.Už ji mám dva roky,často mi kvete a pořád mi dělá radost.
Pokud si nepotrpí na parádu, (moje nikoliv), koupil bych ji knihu nebo flašku kvalitního vína nebo něco do bytu dum-zahrada.shopia.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.