Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel se předvádí

Od: sdfghjkl odpovědí: 5 změna:

Mam pritele, se kterym nejsem dlouho. Zatim jen necely pulrok, ale vytvorila jsem si k nemu pevne pouto. Jsme do sebe hodne zamilovani, ale me posledni dobou vadi jeho chovani. Kdyz jsme spolu u jeho rodicu nebo u kohokoliv jineho, prijde mi, ze se predvadi. Rika blbosti, dela blbosti - jak maly 15ti letý klucina. POradte, co s tim...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Toto dělávají lidé s nízkým sebevědomím. Musí stále předvádět, jak jsou chytří, jak byli všude 2x. Lidé, kteří byli v dětství stále kritizování svými nespokojenými rodiči. Jsou jako malí pejsci, kteří také pořád ňafají, jak jsou silní a velcí. Sebevědomý člověk se nemusí předvádět. Ví jak je silný, dobrý, hodnotný. *hej*Vy s tím asi příliš nezmůžete, jen klidný, tichý rozhovor a dokládat argumenty. A mimo toho hodně chválit. Já tomu říkám oči plné obdivu. Zvyšovat mu sebevědomí tak dlouho, až tomu uvěří. A přestane se předvádět. *jasne* Ale z vlastní zkušenosti vím, že to je nemožné.

barbakan*
hodnocení

0x

Chce být středem pozornosti,ale neboj,ono ho to přejde.;)

hodnocení

0x

Ahoj, jak už říkal kolega přede mnou, chce být středem pozornosti. A je možné, že ho to přejde, ale také třeba ne. Znám pár takových "šedesátiletých diblíků", které to nepřešlo, plácají nesmysly, chtějí být středem pozornosti, ale zatím to vyzní trapně a normální člověk jen kroutí hlavou. Jaké má partner vzdělání? Většinou se takto chovají ti, co nemají příliš velkou "myslivnu", domnívají se, že je to vtipné a pěkné, že se ostatní pobaví, zatímco inteligentní člověk na sebe neupozorňuje a spíš je v pozadí´.

Na dovolené byl jednou s námi manželský pár a podobný hloupý a soběstředný pán několikrát za večer říkal své manželce: "Koukáš, jak když se boukáš!" Říct to manžel mně, je bez zubů. Paní jen mlčela, on se tomu chechtal, my klopili oči a bylo nám trapně. Já vím, občas se společnosti něco řekne, ale tímto potěšit manželku třeba 5 x za večer, to je fakt síla - no řekněte sami.

Mně by jeho chování vadilo hodně. Zkus si s ním o tom promluvit, rozumně a beze svědků, až bude k tomu vhodná příležitost. Pokud by v tomto chování ale měl pokračovat, raději bych se s ním rozešla. Já vím, píšeš, že ho máš velmi ráda, ale proč by ses měla mezi lidmi ukazovat s nějakým šaškem? Za pár let by Tě mohl před ostatními shazovat a přivádět do nepříjemných situací. To snad nemáš zapotřebí. *mala* Jaga.

monkeyking*
hodnocení

0x

říct mu to nějakým lepším způsobem, nebo v tom horším ho nějak při tom ztapnit aby tím dal pokoj. Možná že si to ani neuvědomuje co dělá, třeba je tak zvyklí to dělat před rodiči, třeba jen vtipkuje nebo tak!

krkovicka*
hodnocení

0x
S tebou je milý,pozorný,ale vždy v kolektivu se chová nebo bude chovat jako uličník.To už prostě takhle chodí.Hlavně mu nic nevyčítat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]