Nejste přihlášen/a.
Hoj,
nevěděl by někdo jak dlouho trvá než se mi ve výpisu na internetu ukážou odchozí platby?
Mam u Ge money bank internetoví bankovnictví nebo jak se tomu říka, kreditku master card a z ní sem platil něco přes click and buy.
Platil sem to včera asi v 16:00.
Předem díky
No, já tada nevím jak u GEMB, ale já mám u své banky u každého účtu v internetovém bankovnictví 2 zůstatky. Jeden je účetní a druhý disponibilní. Když někde zaplatím kartou, tak se mi okamžitě sníží disponibilní zůstatek ale účetní zůstane stejný, dokud banka obchodníka, která mu poskytuje terminály na karty zablokované peníze nepřevede na účet obchodníka. To může někdy trvat i 5 pracovních dnů, obecně se dá říci, že čím menší obchodník, tím má s bankou domluvenu menší frekvenci převodů. Pokud jste někde platil kartou a chcete si to zkontrolovat, tak samozrejmě nemusíte čekat, až banka obchodníka provede transakci a Vám se tak platba zaúčtuje a poníží se i účetní zůstatek. Určitě musíte mít někde v internetovém bankovnictví záložku Blokace a nazaúčtované transakce, kde by platby kartou měly být vidět. U vaší banky se tato záložka možná bude jmenovat trochu jinak. Takhle to je třeba v IB u mBank.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.