Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
potřebuji probrat svůj problé,.
Mám mladšího partnera, je mu 27,5 a mně 30let. Známe se 3měsíce, z toho jsme se viděli 6x první měsíc a potom 2x za necelé dva měsíce/ to jsem mu dala druhou šanci..protože nevidět se 1,5 ,ěsíce..je divné /Přítel podniká, je hodně časově vytížený, ne pořád, ale bohužel tento rok staví podnikovou budovu-o to je to horší. A k tomu je přítel 60km daleko. Je pravda, že jsme spolu chvíli, nemáme moc společných zážitků..třeba by se nám šlo od sebe lehce. Já s ním chci trávit víc času, ale řekl mi, že ted prostě ten čas nemá. Že se bude ale snažit vždy přijet. Ale to je třeba 1x za 14dní. A to přece hodně málo, ne? Rozejít se nechce, prý mě má rád. Ale nevidím to tak, nenapíše, nezavolá, nedá se s ním nic naplánovat...neví kde bude další den potřeba. Nechci o něho přijít, je to pracovitý, milý kluk, mám ho ráda. Ale jsem pořád sama..ač mám přátelé, koníčky, rodinu. On jezdí za mnou, já u něho ještě nebyla, nevzal mě k sobě. Když mu povídám co mi vadí , říká, že mám pravdu, uklidňuje mě, ale nic se s časem pro nás..nemění. A já jsem názoru, že kdyby se mnou chtěl být..čas si udělá.
Co vy na to?
Poradíte mi?Děkuji
bohužel Vás zřejmě jen využívá nebo neví, co dělá (neuvědomuje si to). že vás nevzal k sobě ukazuje na to, že si Vás drží stranou od jeho přátel ev. rodiny a má tak snadnou cestu o budoucímu rozchodu a nikdo se nebude ptát.
vzdálenost 60km je nepodstatná, je to cesta na 30 minut (max 60) a je tedy logické, že se nevidíte každý den, ale každý víkend to určitě není překážkou.
Nedokáži posoudit nakolik je opravdu tak vytížený a nakolik vypočítavý, ale pokud by mu na Vás záleželo volá alespoň každý druhý den jestli jste v pořádku a tak vůbec... to jsem Vás asi nepotěšil, v tomto případě jsem zkrátka pesimista
Já vím, že pro jedno kvítí slunce nesvítí.
Včera jsem mu volala, kamarád chtěl vědět cenu auta, pořád na mě tlačil, ať mu cinknu. No a? Ani mi nevzal telefon a neozval se zpátky.Asi si myslím něco jiného a ono je to úplně jinak...Budu žít svůj život bez něj. Nezajímalo ho ani, zda něco nepotřebuju.
Šanci pořád u mě má, mám ho ráda, ale bude se muset hodně snažit, mě přesvědčit, že o mě stojí.
Hezký den
Ahoj všichni
Včera mi od něj došla sms..Dobré ránko, jsem docela v tlaku v Německu. V noci budu doma.
To je vše. Tak jsem zvědavá, zda se ozve.
Ale asi ne.
Ahojte
Dobře, napíšu to, že s ním chci o víkendu mluvit. Ale o čem s ním mám mluvit, mám se zase opakovat? Už slyšel , že to takhle nejde, že nepíše, nevolá, nestará se jak se mám..neudělá si čas...
ted je důležité, jsetli vůbec odpoví...a dojede..., že?
Ahojte, takže poslouchejte...
Volala jsem mu na mobil, nebral ho,a vzápětí napsal, že je u právníka. Tak jsem vzala firemní mobil a vytočila ho...a vzal ho. A jak měslyšel, řekl jen, že zavolá, že ted nemůže. Pak mi došla na telefon sms, že nemusím volat z jiného telefonu, že vážně nemůže.Tak jsem mu napsala, že to bylo naposledy, že stíhačku dělat nebudu, že to nemám zapotřebí.A že jsem pochopila, že už o mě nestojí.A že mu přeju ať se má dobře. A odeslala to. On na to nic. A protože se znám a vím, že s ním musím mluvit, tak jsem mu ještě napsala, Že bych s ním chtěla ještě mluvit, at zavolá, nebo budu zase volat já. Napsal...zavolám. Docela už komedie. Už se cítím tak, že se ponižuju. Ale já nebrečím, beru to v klidu. Jen mě to štve, jsem nazlobená a žasnu nad tím, jaký je hulvát, necita a sobec. A nikdy bych to do něj neřekla. Tak...a je to...vyřešeno, ne?
Ahoj Ale,
jak jsi to věděl, že mi to nevezme? Protože chlapi jsou srabi? Ten kluk mě tak zklamal. Ale už o něho nestojím. Nestojí mi za to.Dělal si ze mě legraci. Panebože, jak může mít někdo takové chování týden po tom, co se mnou byl a sliboval hory doly.
Mějte se..ahoj
Ahoj,
je mi líto, že se trápíte, ale podle mě to nemá cenu. 60km není zas tak daleko, a pokud někdo někoho miluje, tak s ním chce být každou volnou chvilku. Vždyt kdyby chtěl, můžete být spolu každý víkend ne? Připadá mi, že si vás nechává jen jako zadní vrátka. A to že vás k sobě ještě nevzal, to je divné. Asi vás jen opravdu využívá a přitom si tam užívá. Takže berte nohy na ramena a když je tak hezky, tak se poohldněte po někom novém, kdo s vámi bude častěji a bude vám lépe. Léto je za dveřmi a vy budete jako chudák sama a kdo ví, co bude dělat přítel.
Podle digijména jsi povaha optimistická.To je dobře.A taková vzdálenost není nepřekonatelná.Moje vnučka od svých 17 let měla přítele,který dělal VŚ stavební fakultu v Brně,ona to chudák měla 350 km z Rokycan.Pořídila si auto a jezdila každý měsíc do Brna,aby ho viděla.A to ještě dělala brigádu v hospodě,aby měla na cestu a zásobila ho jídlem.Rodiče mu toho moc neposkytovali.
Dopadlo to tak,že po skončení školy odjel do Ameriky a ona se vdala za jiného.Najednou se ten první vrátil z cest a bylo všechno jinak.Zastavil se ,ona odešla od manžela a teď čeká dítě od toho prvního.
To jsou kolotoče,které ženskou čekají,když nepoužije mozek v hlavě.
JABRAKA
Ten kluk mi za to stojí, i když je mi smutno. Ale věřím, že má hodně práce a věřím, že si čas najde .A když ne, dojde o mě.
Píšete, že se mnou neplánuje budoucnost. To přeci nejde po takové chvíli. Říkal, že mě vezme domů na brigádu. Zatím za mnou jezdí, kdybych mu za to nestála, nejezdil by vůbec. Holek v jeho okolí je dost, ne?
Myslíte si, že se mu mám ozývat, psát sms, volat? Když on se třeba 2dny neozve?
Hezký dník
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.