Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Máte někdo zkušenosti s tímto účtem jaké jsou jeho výhody a nevýhody jeví se mi jako dobrá volba... momentálně mám účet u KB kde platím za vedení účtu, výběry z bankomatu atd. tady nejsou žádné poplatky pokud mám každý měsíc zustatek 15000. Mám do toho jít? Nebo je tam ještě něco co by mohlo překvapit?
Za odpověd děkuji
Online účet není produkt ČMSS, ale Poštovní spořitelny. ČMSS je také prodává. Tento účet Online (neboli postaru Postžiro zadarmo) mám, jsem spokojená. Musíte hlídat 15 000 Kč zůstatek (průměrný). Poplatky jsou - např. za výběr hotovosti na poště. Pro běžného uživatele, který obsluhuje účet přes internet a vybírá z bankomatu (ČSOB nebo Poštovní spořitelny!).
Tento účet Vám založí na každé poště v ČR a je to podle mého názoru naprosto plnohodnotný účet s kartou a s veškerým komfortem.
doplněno 10.07.11 18:29:Nějak jsem se "nedopsala" - pro běžného uživatele, který účet obsluhuje přes internet a vybírá z bankomatu činí poplatky 0,- (je to opravdu zdarma, pokud hlídáte ten zůstatek).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.