Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu. Rozhodl jsem se podnikat v prodeji a montáži interiérových zárubní a dveří. Napadá Vás něco kvůli čemu byste si vybrali jako dodavatele konkrétně mě? Slevy, akce, dárky zdarma nabízí každý. Přemýšlím , že tudy cesta nevede. Rád bych potenciálním zákazníkům nabídl něco víc, ale nenapadá mě co by to mělo být. Napadne něco Vás?
Já bych se vybodla na akce, slevy i dárky zdarma a nabídla bych delší záruku.
Tím bych dala najevo, že vybírám pouze kvalitní dveře a materiál, a že si stojím i za kvalitou práce.
Tohle je věc, která mně na našem trhu dost chybí.
doplněno 27.12.12 20:38:Pro mne by to argument byl. Takový, že bych doporučovaly i svým příbuzným a známým. Kvalitní řemeslo s korketním přístupem k zákazníkům si klienty určitě najde.
Kvalitní práce, ne šunty z Polska apod., kvalitní český řemeslník.
Někdy mě řekne řemeslník, to je práce na chvilku. Ale pak pospíchá a práce je honem, honem a jsou tam drobné nedodělky. Preferuji raději pomalejší, ale vyhrát si, jako kdybych to dělal pro sebe, hlavně ty detaily dotáhnout. Vím, že je to těžké, tak jak si to představuji, když se řemeslník většinou platí od hodiny.
Též se nám stalo před 15 lety, že jsme si objednali českou firmu, a majitel si dovezl ukrajince.
doplněno 27.12.12 21:39:A naslouchat, co si zákazník přeje. Ne za každou cenu protlačit to svoje.
pokud nehodláte konkurovat cenou, pak nejspíš hlavně reference na vás a kvalitní/spolehlivá práce - takto jsme si my vybrali truhláře na kuchyň, elektrikáře, rodiče obkladače. pokud si vás má někdo vybrat na internetu, pak i ukázky realizací.
ono to není prdel být dobrý řemeslník, vzali jsme si truhláře ve vesnici na vchodovky, abychom mu dali vydělat, a dveře v jedné části netěsní, zámek netáhne + tam jsou další prkotiny, který nás ale nepřesvědčily o tom, abychom mu svěřili v domě další zakázky.
takže nejvíc, co můžete nebídnout, je kvalitní práce..
Kvalita práce, slušní řemeslníci a férové jednání - to je základ prvotní dohody... Takže hlavně doporučení spokojených zákazníků - to je nejlepší pozitvní reklama...
No, ono Vám jde asi o to, jak se mezi tou spoustou konkurenčních firem zviditelnit tak, abyste upoutal zájem klienta. To je ta otázka nejtěžší. Protože dnes bohužel už lidé neuvažují normálně a nachytají se právě na ty upoutávky, co jste sám zmiňoval. Rady všech rádců, jsou velice dobré, ale připravte se to, že než si kolem sebe uděláte klientelu, bude to chvíli trvat. Ale faktem zůstává, že mezi tím, co se Vaše firma, pokud bude poctivá, bude rozrůstat, ostatní, ti pofidérní kolem Vás, mohou krachovat.
Takže víc, než kvalitní práci nabídnout nemůžete. Půjde to pomaleji, ale mělo by to vyjít. Jinak není nic jiného, než ty slevy, akce a tak dál...
Ještě jeden dotaz k tomuto. Co na Vás nejvíc působí za reklamu? V novinách, letáky ve schránce, reklama na netu, na autech...? Do TV a do rádia se dostanu až časem až něco vydělám :D
Já hodně dám na doporučení svých známých.
Jde-li o produkt nebo službu, s nimiž nikdo z mého okolí nemá zkušenosti, vyhledám si v internetu několik možností. A k těm si pak dohledávám reference (pozor na "falešné" reference, ty se snadno poznají). A samozřejmě nejvíc pak záleží na přístupu a jednání.
___ Trochu odbočím: Před asi 8 lety nám jedna malinká firma (otec a syn) měnila okna. Záruka byla 6 let. Asi v polovině záruční doby a pak ještě měsíc před koncem firma okna zkontrolovala, případně seřídila...
To myslím mluví za vše.
Děkuji za příspěvky. Všechno už mám podchyceno. I dodavatele a rabaty. Psal jsem na začátku, že se hodlám zabývat prodejem a montáží. Ne výrobou.
To, že je začátek roku mrtvé období vím.
Spíš mně jde opravdu o rady typu: jakou reklamu a co nabídnout zákazníkovi víc než konkurence.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.