Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Už dlouhodobě marně sháním seriozní přivýdělek přes internet a nic dobrého a seriozního nemohu zde najít! Zkoušel jsem i stránky www.privydelek.cz a tam stále nalézám jedny a ty samé nabídky tytu prodávání a nabízení produktů značky herbalife o co už nikdo v dnešní době nemá zájem a ještě chtějí za rozhodovací balíček který si musím od nich předem obědnat 395Kč což už zavání podvodem! Tam se zřejmě jedná jen o vstupní informace které mohou poslat zájemci ne jako poštovní balíček ale i jako PDF formát ke stažení do počítače! Když jsem je o toto žádal at mi to pošlou přes PDF program tak už se mi na to neozvaly! Připadá mi to jako jeden podvod za druhým! Prostě dej nám peníze a my se pak ztratíme a přestaneme s tebou komunikovat! V televizi je takových případů stovky a tisíce! Pak jsem protože jsem si zadal automatické nabídky zasílání pracovních nabídek na můj email na místo webmastera který zpracovává webové stránky, grafiku, fotky a nabízí je firmám a prodává. S tím, že bych se toto na nějakém internetovém kurzu doučil abych práci webmastera zvládal a aby mi to vydělávalo.Mají na své stránce wwwshoptet.cz zajímavé poutače a nabídky ke spolupráci v četně 4 programů které nabízejí ve 4 cenových kategorií i v četně vyzkoušení na 4 týdny zdarma! Když jsem je kontaktoval že mám o tuto práci zájem, tak mi jen sdělili že žádné nabídky si oni nedaly a že nikoho na místo webmastera nehledají! Takže zřejmě další podvod! Dále jsem našel na stránce wwwklikvydelek.webnode.cz zajímavý přivýdělek přes internet a to formou odklikávání reklamních šotů.S tím, že za jeden klik mají to tam i oceněné a vychází to na nějakých 0,005D. To zanmená 5 centů je to v angličtině ty jejich stránky.Nabízí to tam nějaká paní Jana Kautová která sama vydělává měsíčně navíc ke svému hlavnímu příjmu až 5000Kč což se mi zdá být odklikáváním až skoro nemožné a nabízí tam odkaz na onbux který je udajně nejlepší a platí nejvíc! Když jsem na to kliknul, tak to vyžaduje po mě registraci a to je v angličtině! Nejsem až tak dobrý angličtinář a potřeboval bych trochu s tím poradit! Výraz Username bude znamenat asi uživatelské jméno. Výraz Password asi heslo. Výraz Confirm password určitě asi heslo ještě jednou. Co ale chtějí u položky PIN? Snad ne pin mé platební karty?Nevím co znamená výraz Alert Pay,dále Paypal Email a co znamená výraz Referrer Birth Year? Do těchto okenek nevím co vlastně vyplnit. Když jsem tuto dotyčnou osobu kontaktoval na jejím emailu a ptal jsem se aby mi poradila co tam do toho registru vyplnit, tak se mi vůbec neozvala! Což už mi připadá dost divné jestli i v tomto případě se nejedná o další podvod! Peníze navíc zoufale potřebuji poradte mi prosím kde bych našel zkutečně seriozní přivýdělek přes internet,ne podomního prodeje,ne herbalife a zásadně odmítám komukoliv peníze za něco posílat dopředu!Dá se vůbec něco takového najít?Pokud by jste někdo o něčem takovém věděly, budu vám za tuto informaci nesmírně vděčný! Moc za jaoukoliv informaci vám děkuji a s pozdravem Dalibor.
Kdyby to bylo tak jednoduché, tak by se většina studentů-zoufalců nepřiživovala v super/hypermarketech vybalováním zboží nebo jako pokladní. Na internetu se možná dá něco najít, ale to bys musel být v angličtině na velice vysoké úrovni, abys objevil v nabídkách to, co jiní ne a stejně ti nikdo nezaručí, že ze zahraničí nějaké peníze dostaneš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.