Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek z lásky

Od: mischel* odpovědí: 14 změna:

Nevíte někdo jakej dárek 26ti letému klukovy k narozeninám? z lásky? =)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kiaransalee*
hodnocení

2x

zážitek. offroad jízdu v hummeru, seskok padákem, nebo jiný adrenalin.

já bych chtěl motorku nebo alespoň se na nejaké project! *frajer* (klukov "i" podle vzoru pán - pánovi)

raadek*
hodnocení

1x
Když si koupíte velice přitažlivé erotické prádlo a dopřejete mu veselou noc. :) R.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Klukovi z lásky? Co to je za lásku, když nevíš, co by ho potěšilo, jaké má sny a přání?

martinaa*
hodnocení

1x

Ja budu priteli davat rocni predplatne Tuning Magazinu:)

krkovicka*
hodnocení

0x
Já svému přítelovi porodila dceru. Už je to tak,slaví ve stejný den.Jinak k narozeninam řetízek,hodinky,tričko.Holení to vše odemne dostal.

Fíha..zajimavý dárek.. a to jde vyřešit přes noc? :D

Anebo měl přítel nározky 9 měsíců :)

krkovicka*
Ne,jen správné načasování...drala se o 4tydny dřív ven před termínem porodu a zrovna v 1h ráno v den jeho narozenin...Pro tazatelku-vyhni se plyšákům a hlavně těch obřích.Dárek z lásky to zrovna není...

Tak nevím šikovná maminka anebo dcerka...Asi všichni tři :)

O starost míň při oslvavách..:)

4 týdny je celkem brzy.

krkovicka*
To jo.Asi věděla že máma nemá prašule na nákup dárku :D
10.07.11 01:32

*smich**smich**smich**smich*

hodnocení

0x

Knížku o tom, co ho baví. Nemyslím nějakou "povinnou školní četbu", ale třeba nějakou encyklopedii, kde se hodně dozví o tom, co ho zajímá. Bezva knihy jsou 1000 /1000 lokomotiv, 1000 motocyklů, 1000 traktorů, 1000 koní...je jich spousta/ Ale nejsou nejlevnější, asi 500 až 800 Kč, ovšem kvalita. A taky musíš opravdu vědět, co ho zajímá, aby si to tom rád početl. Jaga.

jelitos*
hodnocení

0x

Já jsem koupil přívěšek design-styl.shopia.cz/...

babs*
hodnocení

0x

Taky moc nerozumím tomu, co je to za lásku, když nevíš, co má rád, nicméně budiž. Já osobně nemám ráda takový ty dárečky typu holící pěna, mejdlíčka,trenky, ponožky,řetízky,... atp., Zážitek je super věc, na internetu toho najdeš nespočet. Nebo ho něčím překvap, posaď do auta, zavaž oči, odvez na nějaký super místečko, kde bude nachystaný piknik, tam se mu ukaž v novém spodním prádle, případně pozvi kamarádku, ať se přidá:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]