Nejste přihlášen/a.
Netuším kam zařadit tento dotaz, rubriku hudební nástroje nevidím
Přišel mi poštou akordeon, Delicia Carmen XIII., krásná , ale bohužel při transportu zapadl vnitřní panýlek s basy dovnitř
Co s tím? Tušíte, jak kryt basů otevřít a nepoškodit? Děkuji.
Dobrý den.
Já nemám Carmen,ale mám juniora a tuším,že to bude obdobné.Na té levé straně pod řemínkem je dole i nahoře takový posuvný zámek.Ten posuňte a je to.Nic nasilím-všechno v pohodě a s citem.Jo a ještě předtím budete asi muset ten řemínek uplně uvolnit.To se dělá tím kolečkem nahoře harmoniky.Hodně zdaru při práci.A jak jsem psal-opatrně,je to nástroj
oprava:teď jsem si uvědomil,že na té straně jsou jen táhla a vy musíte z té druhé strany.Ale i to jde docela dobře.Po obvodu jsou mezi měchem a oběma stranama takové zasouvací kolíky.Vy uvidíte jen jejich ,,čočkovité,, hlavičky,tak je třeba je opatrně podebrat a za pomocí např.plochých kleští vytáhnout.a jste tam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.