Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam u mi stale sanci?

Od: ajaks19876 odpovědí: 3 změna:
dobrý večer nám takový problém. Na základní škole asi před třemi lety když jsem ještě chodil do deváté třídy tak jsem se zamiloval do jedné holky která chodila o ročník níž. Viděli jsme se pouze o volitelných předmětech který jsme měly jednou za týden jedna vyučovací hodina. Neřekli jsme si nic víc než ahoj a tak. Od základní školy jsem ji neviděl ani jsem s mi nemluvil. Jelikož jsem ji chtěl vidět tak asi před třemi měsíci jsem si začal zjišťovat její adresu. Bohužel se to dozvěděl její kluk a napsal mi na facebook že jsem uchýl a podobně a že jestli se ji nebo stane že mě zabije. Holka mi na to nic nenapsala pouze se stala kluka co mi zjišťoval tu adresu co jsem mu o mi pěkného říkal a on ji na to že se mi strašně líbí. Po asi týdnu jsem ji dál like k jedné fotce na facebooku a moc si mě vymazala z přátel a když jsem si ji chtěl opět uložit tak odmítla. Od té doby se nic nestalo a hodně od to štve protože ji strašně miluju a furt na ní myslím. Můj dotaz zní zda nám u ní stále šanci a co pro to nám udělat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Pokud te vymazala a odmitla, ne. Respektuj jeji rozhoduti, nevnucuj se ji a neobtezuj. Ona ma sveho pritele a evidetne nema zajem... tak to bohuzel chodi. Ale neboj, brzo se nekde objevi nejaka super holka, ktere se padnes do oka zrovna ty:)

mike32*
hodnocení

1x

Jen bych ještě doplnil ... čím více jí ted budeš nahánět a pokoušet se jí kontaktovat ... tím více tě bude nenávidět ...

Takže je to bolestné, pokud ji opravdu miluješ, ale musíš ji nechat být ...

zdenek2*
hodnocení

0x

pokud proste musis mit tuto holku a zadnu jinu tak hold máš asi smůlu ;) jestli už někoho má a nechcetě z5 do přátel tím ti dáva najevo jakby VYPADNI! takže...u ní by to asi nedopadlo dobře pokud má takového kluka jak píšeš;) dávej si bacha mohl bys skončit špatně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]