dobrý večer nám takový problém. Na základní škole asi před třemi lety když jsem ještě chodil do deváté třídy tak jsem se zamiloval do jedné holky která chodila o ročník níž. Viděli jsme se pouze o volitelných předmětech který jsme měly jednou za týden jedna vyučovací hodina. Neřekli jsme si nic víc než ahoj a tak. Od základní školy jsem ji neviděl ani jsem s mi nemluvil. Jelikož jsem ji chtěl vidět tak asi před třemi měsíci jsem si začal zjišťovat její adresu. Bohužel se to dozvěděl její kluk a napsal mi na facebook že jsem uchýl a podobně a že jestli se ji nebo stane že mě zabije. Holka mi na to nic nenapsala pouze se stala kluka co mi zjišťoval tu adresu co jsem mu o mi pěkného říkal a on ji na to že se mi strašně líbí. Po asi týdnu jsem ji dál like k jedné fotce na facebooku a moc si mě vymazala z přátel a když jsem si ji chtěl opět uložit tak odmítla. Od té doby se nic nestalo a hodně od to štve protože ji strašně miluju a furt na ní myslím. Můj dotaz zní zda nám u ní stále šanci a co pro to nám udělat.
Pokud te vymazala a odmitla, ne. Respektuj jeji rozhoduti, nevnucuj se ji a neobtezuj. Ona ma sveho pritele a evidetne nema zajem... tak to bohuzel chodi. Ale neboj, brzo se nekde objevi nejaka super holka, ktere se padnes do oka zrovna ty
pokud proste musis mit tuto holku a zadnu jinu tak hold máš asi smůlu jestli už někoho má a nechcetě z5 do přátel tím ti dáva najevo jakby VYPADNI! takže...u ní by to asi nedopadlo dobře pokud má takového kluka jak píšeš dávej si bacha mohl bys skončit špatně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.