Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předlužená rodina vs OSVČ

Od: biggerman* odpovědí: 14 změna:
Přeji hezký den,rád bych se zeptal, zda-li neznáte někoho, kdo má nemilou zkušenost s předlužením rodiny? Dostali jsme se do kolotoče splátek a ačkoliv mám dvě zaměstnáni, peněz je málo. Nestačím vše splácet a ačkoliv komunikuji písemně s věřiteli,nikdo z nich mi nehodlá vyjít vstříc, zamítli jak snížení splátky, tak třeba prodloužení splatnosti a nebo přerušené dočasně splátek. Už jsem navštívil i občanskou poradnu, radil se s právníkem, ale nikdo nezná odpověď, jak z toho ven...Bohužel nemohu použít insolvenční zákon, protože obě práce dělám jako OSVČ...žena je na mateřské..Za jakoukoliv radu či tip Vám budu přátelé na dosmrti vděčný..Milan 33 let

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kate*
hodnocení

2x
Tak v tom vám asi nikdo nepomůže. To že se s věřiteli nedá dohodnout, moc dobře znám. Takže z kolotoče není cesta ven. Můj ex manžel v tomto kolotoči je neustále a situace se jen zhoršuje. Také je OSVČ, takže mu není pomoci.
možná blbost: položit ŽL, jít na pracák a vyhlásit bankrot? *nevi*
biggerman*
hodnocení

To by teoreticky šlo, ale nedovedu si představit, jak by to zvládala rodina s 3mi malými dětmi a hypotékou na krku...

artik*
hodnocení

0x

Dobrý den,

chápu do jaké situaci jste se dostal. V dnešní době to není nic težkého. Lákavým reklamám na tzv. "výhodné" úvěry a půjčky nelze odolat, pak to takto dopadá. Denně řeším s klienty jejich situaci, podobnou té Vaší. Jsou to lidé, kterým hrozí exekuce. Bohužel mnoho řešení neexistuje, ale přesto ano.

Pokud by jste měl stále zájem o podrobnější informace, mohli bychom se zkontaktovat. Napište mi odpověď, zda by jste o radu a pomoc stál.

S pozdravem Eva

biggerman*

Dobrý den,

Sice netuším, v jaké oblasti fifancí pracujete, ale vděčný budu opravdu za každou radu, i když se obávám, že stejně jako u předešlých pokusů dojdu k závěru, že řešení neexistuje...

Ale proč ne, kontaktu či schůzce se nebráním

Milan

cybermagefroll*

Tenhle text nabízející pomoc je asi ve třech otázkách o finanční nouzi. Nevím přesně co nabízí, ale řekl bych, že prostě loví dušičky. Takže aby jsi se nedostal z louže do bláta...

artik*
hodnocení

0x

Dobrý den,

pochopitelně, že ve Vaší situaci už těžko věříte v nějaké seriozní a rozumné řešení. Ano, pracuji v oblasti finančnictví a těchto řešení je velmi málo, ale jsou. Nevím, odkud jste (jsem z Brna), ale to v době internetu není problém. Naše firma se zabývá oddlužováním klientů, kteří jsou v registru dlužníků, žádná finanční instituce už s nimi nechce mít nic společného a tito lidé s hrůzou čekají na exekuci. Dále jsou našimi klienty i důchodci, ženy na MD atd. Jelikož máte vážný zájem, sdělte mi, prosím Vaši e-mailovou adresu a já Vám pošlu základní informace o naší firmě. Osobní schůzka po předchozí domluvě není problém.

Zdravím

výtka
Upozornění od sys clayman 05. 08. 2008 11:38:08

je nutné takhle řešení tajit před ostatními? Takhle to zní pouze jako nedůvěryhodný nábor zadlužených lidiček z nejasného úmyslu. *nevi*

macka80*
Souhlasím s claymanem,proč otevřeně nenecháte kontakt na vaší firmu zde,také by mne zajimalo o co jde?
al bunda*

poradte.cz/...

výtka
Upozornění od sys al bunda 05. 08. 2008 11:53:45

Artik je z té společnosti, co nevolá...

biggerman*

Tak opět zdravím...a souhlasím se všemi spoludiskutujícími (díky za reakce :o)) Takových jako jsme my je v naší zemi zajisté hodně. Laciné reklamy na rychlé peníze a než řeknete švec, tak jste v tom až po uši. Neříkám, že to není moje chyba - je! a pořádná...Ale snažím se to řešit a začal jsem ještě před tím, než se ty vážné problémy nastaly..Nikdo o tom ale v bankách nechtěl slyšet...Teď jsem v registrech bankovních i nebankovních a mám smolíka... :o( Jediné, co mě může zachránit je refinancování všech mých problémů, což je cca 300.000 ,-..Domem ručit nemohu, páč na něm visí hypotéka, dlouhodobé úvěry nikdo bez toho nedává, nemluvě o tom, že v mé situaci mi mohou půjčit už jen největší vydřiduši a lichváři...Mám jedno zaměstnání a 2 živnosti a stejně to zatím není ono (i když je to o malý chloupek lepší už jen tím, že mám pravidelné příjmy).. klidně bych sem mohl napsat svůj email, aby mi začali chodit nesmyslné nabídky na jakési půjčky či oddlužení, ale s tím bych počkal. Pokud přátelé máte někdo radu, jak z průšvihu ven, tak neváhejte a návod přímo napište do této diskuse, pevně věřím, že lidí, které to zajímá je víc...Moc děkuji. Milan

chabr*

Zdravím a mám prostou radu.Motal jsem se dlouho stejnou cestou a dospěl jsem k jedinému závěru.Lidí jako vy je spousta a určitě víc než spousta každý druhý je dnes zadlužený.V dnešní době snad ani nejde žít svobodně bez poplatků a všelijakých splátek.Podle mých zkušeností s refinancováním a jiných bezpočetných marných řešení vám nezbývá než si oddřít to co jste si způsobil.Makat makat makat.Můžete si pomoct nějakou půjčkou nebo úvěrem které jistě nějakou cestou získáte ,protože banky a jiné instituce už neví komu by půjčku dali když jsou všichni zadlužení,ale je to vytloukání klínu klínem a bude vás to stát o to víc peněz ale i času a ten je v tomto případě neúprosný.Má rovnice zní :vaše dlužná částka rovná se dvanácti letům.Chcete li platit některé finanční společnosti za rady zaplatte si raději nějakou splátku.Chtějí vás oddlužit a berou si od vás peníze jde to dohromady?Jediné co zbývá domluva na splátkách a nebo čekání na soud který vám splátky vyměří.Někdo to řeší i nekalým způsobem ale většinou se to nevyplácí.Přeji jen hodně zdarů ,spooouuustu práce a pevné nervy.Jo a nezapomenout na tři magická slůvka makat makat makat díky nim jsem z toho venku

biggerman*

Taky přeji hezký den...

Ta slůvka znám víc než dobře a poslední dobu nic jiného nedělám, maximálně mám problém rozdělit svůj minimální volný čas mezi odpočinek a rodinu a s třemi dětmi...Děkuji všem naahoře za to, že jsem zdravej a že jsem našel novou a ne nezajímavou práci..A vám všem díky za podporu.. :o) Pokud by jste přesto měli nějakou extrémně dobrou zkušenost z refinancováním, oddlužením či dobrou finanční radou, neváhejte a pište, pište pište...do té doby budu makat, makat a makat... Milan

krtek6711
hodnocení

0x

Koukám že stačilo pár výtek a pochybností a už se artík neozívá?

badal
hodnocení

0x
Nestálo by za to, aby se dlužníci spojili a např. založili občanské sdružení na svou obranu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]