Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chápu do jaké situaci jste se dostal. V dnešní době to není nic težkého. Lákavým reklamám na tzv. "výhodné" úvěry a půjčky nelze odolat, pak to takto dopadá. Denně řeším s klienty jejich situaci, podobnou té Vaší. Jsou to lidé, kterým hrozí exekuce. Bohužel mnoho řešení neexistuje, ale přesto ano.
Pokud by jste měl stále zájem o podrobnější informace, mohli bychom se zkontaktovat. Napište mi odpověď, zda by jste o radu a pomoc stál.
S pozdravem Eva
Dobrý den,
Sice netuším, v jaké oblasti fifancí pracujete, ale vděčný budu opravdu za každou radu, i když se obávám, že stejně jako u předešlých pokusů dojdu k závěru, že řešení neexistuje...
Ale proč ne, kontaktu či schůzce se nebráním
Milan
Dobrý den,
pochopitelně, že ve Vaší situaci už těžko věříte v nějaké seriozní a rozumné řešení. Ano, pracuji v oblasti finančnictví a těchto řešení je velmi málo, ale jsou. Nevím, odkud jste (jsem z Brna), ale to v době internetu není problém. Naše firma se zabývá oddlužováním klientů, kteří jsou v registru dlužníků, žádná finanční instituce už s nimi nechce mít nic společného a tito lidé s hrůzou čekají na exekuci. Dále jsou našimi klienty i důchodci, ženy na MD atd. Jelikož máte vážný zájem, sdělte mi, prosím Vaši e-mailovou adresu a já Vám pošlu základní informace o naší firmě. Osobní schůzka po předchozí domluvě není problém.
Zdravím
je nutné takhle řešení tajit před ostatními? Takhle to zní pouze jako nedůvěryhodný nábor zadlužených lidiček z nejasného úmyslu.
Tak opět zdravím...a souhlasím se všemi spoludiskutujícími (díky za reakce :o)) Takových jako jsme my je v naší zemi zajisté hodně. Laciné reklamy na rychlé peníze a než řeknete švec, tak jste v tom až po uši. Neříkám, že to není moje chyba - je! a pořádná...Ale snažím se to řešit a začal jsem ještě před tím, než se ty vážné problémy nastaly..Nikdo o tom ale v bankách nechtěl slyšet...Teď jsem v registrech bankovních i nebankovních a mám smolíka... :o( Jediné, co mě může zachránit je refinancování všech mých problémů, což je cca 300.000 ,-..Domem ručit nemohu, páč na něm visí hypotéka, dlouhodobé úvěry nikdo bez toho nedává, nemluvě o tom, že v mé situaci mi mohou půjčit už jen největší vydřiduši a lichváři...Mám jedno zaměstnání a 2 živnosti a stejně to zatím není ono (i když je to o malý chloupek lepší už jen tím, že mám pravidelné příjmy).. klidně bych sem mohl napsat svůj email, aby mi začali chodit nesmyslné nabídky na jakési půjčky či oddlužení, ale s tím bych počkal. Pokud přátelé máte někdo radu, jak z průšvihu ven, tak neváhejte a návod přímo napište do této diskuse, pevně věřím, že lidí, které to zajímá je víc...Moc děkuji. Milan
Zdravím a mám prostou radu.Motal jsem se dlouho stejnou cestou a dospěl jsem k jedinému závěru.Lidí jako vy je spousta a určitě víc než spousta každý druhý je dnes zadlužený.V dnešní době snad ani nejde žít svobodně bez poplatků a všelijakých splátek.Podle mých zkušeností s refinancováním a jiných bezpočetných marných řešení vám nezbývá než si oddřít to co jste si způsobil.Makat makat makat.Můžete si pomoct nějakou půjčkou nebo úvěrem které jistě nějakou cestou získáte ,protože banky a jiné instituce už neví komu by půjčku dali když jsou všichni zadlužení,ale je to vytloukání klínu klínem a bude vás to stát o to víc peněz ale i času a ten je v tomto případě neúprosný.Má rovnice zní :vaše dlužná částka rovná se dvanácti letům.Chcete li platit některé finanční společnosti za rady zaplatte si raději nějakou splátku.Chtějí vás oddlužit a berou si od vás peníze jde to dohromady?Jediné co zbývá domluva na splátkách a nebo čekání na soud který vám splátky vyměří.Někdo to řeší i nekalým způsobem ale většinou se to nevyplácí.Přeji jen hodně zdarů ,spooouuustu práce a pevné nervy.Jo a nezapomenout na tři magická slůvka makat makat makat díky nim jsem z toho venku
Taky přeji hezký den...
Ta slůvka znám víc než dobře a poslední dobu nic jiného nedělám, maximálně mám problém rozdělit svůj minimální volný čas mezi odpočinek a rodinu a s třemi dětmi...Děkuji všem naahoře za to, že jsem zdravej a že jsem našel novou a ne nezajímavou práci..A vám všem díky za podporu.. :o) Pokud by jste přesto měli nějakou extrémně dobrou zkušenost z refinancováním, oddlužením či dobrou finanční radou, neváhejte a pište, pište pište...do té doby budu makat, makat a makat... Milan
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.