Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orgasmus

Od: kačatko* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, máme s partnerem takový problém. Je mi 18 let a sex. spolu žijeme něco přes rok. Nikdy jsem neměla orgasmus a on si z toho dělá hlavu. Mě to nevadí, ale on kvůli tomu i propadá depresím. A nemůžu mu to vymluvit, že za to nemůže. Často mi říká, že pro není dost dobrý a hodně se kritizuje. Předstírat orgasmus se mi hnusí, ale zas nechci, aby se trápil. Předem děkuji za radu.

kačatko*srdce*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zkusil bych na něj narafičit nějakou dobrou knihu o ženské sexualitě, která bude"náhodou"založena záložkou ná stránce popisující Váš problém (o těchto věcech svého času velmi dobře psal Dr. Plzák, ale i jiní autoři). On netuší, že dosažení orgasmu u ženy je malý zázrak a v osmnácti letech spíše nemalý.

Vašemu partnerovi to nevymluvíte; je přesvědčen, že se jej jen snažíte utěšit. Potřebuje informaci z nezávislého zdroje. Nakonec, kdo ví, zda si z něj jeho kamarád(i), Jemuž (jimž) se ve"slabší"chvilce svěřil, nedělají legraci.

Mrkněte se sem: www.osel.cz/index/....

Hodně zdaru.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Kačátko tady pomůže jedině zajít za oba za psichologem anebo budeš muset předstírat že máš orgasmus.Jinak příjdeš o přítele,on by se neměl kritizovat jsou muži že jim to je jedno jesli žena má orgasmus nebo ne, myslí jen na sebe, tady se musíš rozhodnout ty.SO.*srdce*

pegy33d
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nepíšete jak je mladý váš přítel,ale opravdu je to tak,že by si váš partner měl proštudovat nějakou odbornou literaturu,kde zjistí, že jsou i takové ženy co za celý život nedosáhnou vůbec žádného orgasmu. Zase na jednu stranu ho chápu, ale i on sám by se měl snažit a vymýšlet různé techniky a dokonalosti jak vás k němu přivézt.Něvěšte hlavu myslím,že určitě vše dobře dopadne :) a hlavně nic nepředstírejte a schvaluji,že si s ním o tom otevřeně promluvíte-jen ak dál!*stop*
kačatko*

Přítelovi je 22 a oba jsme nikoho předtím neměli.

kačatko*srdce*

al bunda*
Tím spíše byste si měli o těchto věcech něco přečíst. Někdy je hledání dlouhé a zbytečné, zejména, jestliže už o tom bylo mnoho a mnoho napsáno. Hezký den.
hannah*
Doporučuji knihu Mars a Venuše v ložnici - je tam vysvětleno i to, že žena nemusí mít pokaždé orgasmus a i tsk se jí to líbí. Pokud sama orgasmu dosáhnout chceš, klidně to na sobě zkus i sama - gelíčkem, prsty, na poštěváčku, dosáhnout orgasmus vaginálně se ženám nedaří tak často, já sama ho mám jen zřídka, zatímco jemným drážděním poštěváčku vždycky. Já sama jsem měla první orgasmus v osmnácti, právě po klukově dráždění poštěváčku gelem a prsty, ale byla jsem z toho strašně vytočená, myslela jsem v první chvíli, že jsem se počurala, bylo to sice vzrušijící, ale taky mi to připadlo trochu nechutné, hodně zvláštní. Teprve když jsem si to pak na sobě párkrát zkusila sama - třeba v koupelně jemnou sprchou, nebo i tím gelem, trochu jsem se naučila, jak to s mým tělem vlastně chodí, co potřebuje apod. Myslím, že to není špatné si na sobě trochu zaexperimentovat a partnerovi vysvětlit, že ženský orgasmus není to samé co mužský, že není pokaždé a hlvně je v osmnácti brzo a žena prostě musí pěkných pár měsíců přicházet na to, jak její tělo vlastně funguje.

jitka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
*pusa*Všechno chce svůj čas, mě se to povedlo až po 10 letech a byl nádherný zážitek, u mě byl problém psychický.Nakonec to přišlo samo a nečekaně . držím pěsti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]