Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oddlužení - poplatky

Od: lujs® odpovědí: 3 změna:

Zdravím.*slunce*

Mohli byste se mi prosím ozvat ti kdo jste účastni procesu oddlužení? Potřeboval bych vědět jaký jsou poplatky za tuto službu.Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mike32*
hodnocení

0x

Jestli myslíte v procesu oddlužení pomocí vyhlášení osobního bankrotu ... pak ano ... hlásím se ... ( jsem v tom přes 2 roky ).

Jinak mě podání návrhu stálo 7000.- u právníka, ale ted už bych si to vypracoval zcela v klidu sám a zadarmo ...

Navíc v současné době vznikly různé poradny, které rádi v této věco poradí ...

Pak mi to ještě stálo zálohu 5000.- , kterou mi určil soud zaplatit ... ( u někoho to může být méně a nebo taky vůbec nic - to záleží na panu soudci )

Pokud budete mít jakýkoli další dotaz ... rád poradím ... :)

hodnocení

Mike32 kolik z toho co platíte jde tomu správci?.?.?

mike32*

Správci jde 900.- kč měsíčně ... ale s tím si nemusíte dělat starost. ... tato částka je vždy stržena každý měsíc z Vašeho příjmu, který tak jako tak odvádíte správci ... krom životního minima ( což ... pokud nemáte děti a manželku činí 8000.- ) Když je manželka + děti a podobně ... je to více ... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]