Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěra? ANO či NE!

Od: zoufala* odpovědí: 22 změna:

Dobrý den, mám problém a nevím jak ho vyřešit. Chodím s přítelem 9 měsíců a z toho 6 měsíců žijeme ve společné domáctnosti. Dělá ve společnosti kde pracují i jiné národnosti a stále se me nabízí. Našla jsem v jeho telefonu sms ... že by si to s ním chtěla alespoň jednou užít... On neví, že se mu dívám do telefonu a proto jdu na to oklikou. Když se ho zeptám, zda ho některá z práce neotravuje a nechce ho do postele odpoví, že ne. Přitom vím, že ta sms tam je. Už to tu jednou bylo a na podruhé mi řekl, že pokud by měl stále poslouchat drby, tak to raději zabíle, že to nemá cenu. On sám, byl ve vztahu podvedený partnerkou a na to konto se spolu rozešli. Jak mám tedy poznat, že mluví pravdu a miluje mně jak říká?

Děkuji za odpovědi

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amadeus*
hodnocení

5x

Já vřele doporučuji vzít jeho mobil do ruky, jít za ním, ukázat mu SMS, kterou zatajuje, seřvat ho za to a vyžadovat vysvětlení. Aspoň si váš partner uvědomí, kdo jste a že je vámi bedlivě sledován. Pak už bude opravdu muset ukázat, zda vás miluje i s tím, že jste stíhačka, která mu leze do mobilu, apod., nebo se vás zbaví a ukončí vztah, který by šel dříve nebo později do kytek i tak. V obou případech budete mít určitě více klidu v duši.

zoufala*
hodnocení

Tak to byla odpověď kterou jsem zrovna nechtěla číst. Myslela jsem si, že tady dostanu dobrou radu a odpověď co si myslí ostatní. Ale bohužel. Do kytek náš vztah nepůjde ... tomu nevěřím. Jinak všem děkuji za odpovědi

amadeus*

Nicméně je to nejlepší rada, jakou jsem vám mohl dát. Jak jinak poznáte, že vás doopravdy miluje, než tak, že mu ukážete, jaká doopravdy jste?

paaja*

kolik je vám oběma let?

lui*

To je to nejhorší řešení ze všech. Nemáte-li v něj už teď důvěru, tak to radši sama skončete. Hlavně pro jeho dobro. Lepší když to skončí hned, než aby si kvůli Vám nedělal zbytečné naděje. Žárlivost je nemoc, a měla by jste se léčit, a nedělat peklo ostatním.

lidka*
hodnocení

4x

Jestli mu budete prohlížet telefon a třeba i šacovat kapsy, tak budete zoufalá celý život! Žárlivost je děsná věc a dokáže rozbít i dobrý vztah. :(Jestli ho máte ráda, tak mu musíte trochu důvěřovat. Žárlí leckdo, ale musí to mít úroveň (žádné špiclování) a musí to být přiměřené. Jinak si sama ubližujete. A navíc je to důsledek malého sebevědomí. Jak psali přede mnou, co oči nevidí . . . . Něco jiného je opravdová nevěra a něco jiného je podezřívání. Neničte si život a ani vztah. Aby mu někdo neposlal SMS, tomu on nezabrání, pokud kolegyně zná z práce jeho číslo mobilu. Může to být i blbá sranda. *bzum* Takže přestaňte se ponižovat špiclováním, nebo to přítel přestane tolerovat a to by mohl být konec vašeho vztahu. A to asi nechcete. *mala*

doplněno 09.07.11 10:04:

Liduš, zdravím a dík! Já jsem si to zažila se svým ex, tak vím, co to obnáší. Chorobná žárlivost ničí všechno. *bzum*

lidus*

Lidko, lépe bych to nenapsala.

palenka*
hodnocení

2x

Můžete ho sledovat, procházet mu mobil, číst e-maily, prošacovávat oblečení, najmout si detektivní agenturu nebo mu prostě věřit. Když Vás bude chtít podvést, tak Vás podvedete a stejně ho neuhlídáte.

doplněno 08.07.11 07:22:

Mimochodem, ptát se ho, jestli ho nějaká ženská v práci nechce do postele mi přijde trochu ulítlé.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Co oko nevidí, to srdce neželí. V SMS se dá napsat cokoli a nemusí to vůbec nic znamenat. Ale jakmile začneš kontrolovat telefon, poštu, je to spolehlivý začátek konce.

leonora43*
hodnocení

2x

ahoj , myslím že bude dobře mu věřit ,že opravdu nemá zájem s nějakou jinou ženou ,viz, jiné národnosti,myslím že každý má rád své zdraví a pak pokud byl podveden bývalou partnerkou ,myslím že ví o čem to je a jaké to je a tudíš si nemyslím, že by to chtěl udělat tobě ,musíš mu věřit , nevyčítat, jinak ho ztratíš, každý vztah stojí na důvěře a čim více mu budeš vyčítat něco ,o čem ví že tomu tak není , odcizíš se mu a chodit mu to tel, hm taky špatně , to by vadilo asi každému a pak se to nedělá , tak jen věř a bud milá a nevyčitej a věř, že i on se zmnění, .ahoj

eulalie*
hodnocení

1x

Jak chcete dokázat lásku? Tím, že budete partnerovi prohlížet mobil? Ale to nevíte, že je to cesta do pekel? Přeci ne všichni mužové musejí nutně využít příležitosti, které se jim naskýtají v podobě sexu lačných spolupracovnic? Nebo vy byste snad podlehla svodům svého kolegy v práci, kdyby o vás usiloval (v případě, že byste byla zadaná)? Jdete na to velmi špatně ve svém vztahu, jste podezřívavá, kontrolujete, co nemáte, a pak se zbytečně stresujete. Nezapomeňte, že i pro přítele to musí být otravné ujišťovat vás neustále o jeho nehynoucí lásce k vám. Zkuste mu věřit a třeba neprohloupíte. Kdybyste mu mobil neprohlížela, o ničem byste nevěděla. Nebylo by vám na světě lépe? Nebo byste si našla zase něco, abyste mohla dokazovat svoji nezdravou žárlivost?

zoufala*
hodnocení

Já vím ale můj minulý vztah byl jedna velká lež ze strany partnera a teď se to táhne dál a prostě mám pořád pocit, že mi lže. Určitě by mi bylo na světě lépe ale aby ze mně dělal zase někdo blbce to bych už neunesla :(

paaja*

Už podruhé pocit, že vám partner lže. nebude to nakonec jen a jen váš vnitřní problém?

krkovicka*
hodnocení

0x
Je jasný,že neřekne-jo,ta blondýnka,co mi píše smsky,že mě chce...To Vám příjde jako nevěra?Užírá Vás pokaždé divnej pocit,když je v práci?Není to normální.Věříte mu?Nebo vše stavíte na smsce v jeho mobilu?Mimochodem jeho mobil,je jen pro jeho oči...*bzum*
zoufala*
hodnocení

To máte sice pravdu, že je jen pro jeho oči. Ale pokud spolu dva žijí tak by si měli vše říkat. A když si chce užívat jinde a s jinou proč by měl být semnou? Pro teplo domova, teplou večeři a teplou postel?

Můj názor je, že kdyby si partneři měli říkat všechno, nepřežije vztah ani 5 let. Spoustu věcí slyšet nechci a opravdu je slyšet nemusím. Není to tak, že bych před skutečností strkala hlavu do písku, ale ani já manželovi neběžím hned vyprávět, jak mi volal bývalý spolužák a co říkal. Toto je názor ženy, která má za sebou téměř 30 let relativně spokojeného manželství.

amadeus*

To je váš názor. Já si zase myslím, že si partneři zdaleka nemusí říkat všechno. V některých případech, jako právě tento, je to dokonce nežádoucí. Váš partner by se mnou asi souhlasil.

leonora43*
hodnocení

0x

myslím že by jste mu mněla věřit a pokud byl on podveden svou partnerkou dříve, než vás poznal, ví jaké to je a tudíš si myslím že to nechce dělat jen podezírání z vaší strany ho může donutit to udělat tak mu nic nevyčitejte a nelezte do mobilu to se neděla a pak vznikají tyto nedorozumnění a to je špatné, prostě věřte ,nevyčítejte a poznáte sama jeho zmněnu, .lenka

krkovicka*
hodnocení

0x
Vy budete ta,co slídí a hlídá si své!Co jste chtěla slyšet?Od té doby co bydlíte spolu mu víc vidíte do karet-kam jde,kdo mu volá,ským jde,jak se oblékl,kdy se vrátil... J estli budete dál takhle pokračovat a věřím tomu že mimo smsky,jste mu prolustrovala rovnou celej mobil a někdo se sníží i tomu si od dotyčné opsat číslo a rovnou jí seřvat,nebo se pokusit psát i za něj.A to jste právě Vy...Kolik Vám je?No ikdyž bejvalá mého partnera je o 8let starší než já a potom co nás viděla spolu,mu měsíc vkuse psala esemesky,že ho miluje a kdo ví co ještě.Sám mi je ukazoval...Nikdy jsem na ní nežárlila,ona podváděla jeho a pak šla do kolen,když nás potkala.Ale přesto nikdy na něj nežárlím,když odjede na víkend a vím,že tam bude i nějaká žena.Nechci v tom vidět hned píchání,to bych za ním musela chodit jak ocásek.Jestliže se nevzpamatujete,bude to horší a horší.
doplněno 08.07.11 14:41: Vy jste jak moje sestřenice,která si přečetla můj tajnej deník,s mým prvním intimním zážitkem,kde jsem popisovala vše i počasí.A PAK přišla zamnou stím,že spolužačka,to ví od druhé a všude rozhlašuje dotyčný co a jak bylo.I to počasí popisovala.Fakt průhledné...Ptejte se ho dál,však on je uplně pitomý a nedojde mu to...
martinaa*

Musim souhlasit, lezt do mobilu je fuj... pak uz clovek najde jen proto, ze vlasten hleda. Urcite neobhajuji slideni, ale ja se taky jednou podivala, kdyz jsem si byla temer jista, ze jsem podvadena. A samozrejme nasla, co jsem hledala... ovsem pokud verim (i kdyz zarlim), nemam duvod nekoho lustrovat... Soucasnemu priteli by me ani nenapadlo vlezt do telefonu ci mailu, miluji ho verim mu. Pokud mu neverim, vlezt do soukromi mu muzu, ale nalezy a jejich pripadne nasledky muzu pricitat jen sve hlouposti.

Jen si dovolim poznamku, ze partneri by si snad meli rikat vse - pokud ma jeden druhe 100% precteneho, prichazi stereotyp a nuda. Krasne je byt pro druheho aspon malicko tajemny a zahadny:)

aaaab
hodnocení

0x
hnus, cizí sms

aldebra
hodnocení

0x

Doporučuji sledovat,,,já to nikdy nedělala, věřila a vždy doplatila. Kdybych se v minulém vztahu trochu více zajímala o mobil,,tak bych předešla mnohým nepříjemnostem. A to nemám namysli jen nevěru...Důvěřuj, ale prověřuj,,,Mě je fuk jestli se mi někdo podívá do mobilu,,nemám co skrývat a pokud partner také ne,,,tak to řešit nebude,,,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]