Dobrý den, včera mi přišla od T-Mobile bonus karta Komerční banky, kde mám schválený nějaký úvěr na 20000,-Kč, jsou tam i podmínky smlouvy atd. Dnes mi k této kartě přišel i PIN. Vůbec nevím co to je. O žádný úvěr jsem nežádala. Máte někdo z tímto zkušenosti. Mám za to, že pokud kartu nepoužii a tím neaktivuji, tak úvěr jako by neberu a nic nebudu platit, mám pravdu?
Dobrý den, je to nová kampaň T-mobile a samozřejmě zbraň v rukou komerční banky, jak získat nové zákazníky. Bohužel náš národ prahne po půjčkách a banka se rozhodla dát lidem peníze pod nos.. Doporučuji (tedy pokud kreditku potřebujete) zjistit jak dlouhé je bezúročné období, kolik se platí úroky, atd...když ji nebudete aktivovat, nikomu to neublíží... s pozdravem Milan
kate*
Tak konečně se mi asi po půl hodině poslouchání hudby v telfonu podařilo dovolat na T-mobil.Pokud člověk kartu aktivuje, tak bude KB posílat výpisy, atd. a za vše si bude účtovat samozřejmě peníze. Pokud z karty člověk vybere penízky, beží samozřejmě úroky. Takže pokud člověk kartu nechce využít a úvěr si nebrat, nemá kartu aktivovat a nejlépe ji roztříhat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.