Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohu se zeptat bolí mě hlava a chtěl ybch jestli byste mi poradili co bych pro to mohl udělat napadlo mě že bych mohl prokrvit nějak hlavu ale nevím co bych pro to měl udělat děkuji
Jenže mě ta hlava bolí delší dobu, dělal jsem autoškolu připravoval jsem se na závěrečný zkoušky ve škole, a na Pc jsem tak dvě hodky denně jak kdy myslel jsem že mi pomůže magnesie ale nic , zítra jdu k doktorovi ael bojím se co mi řeknou... Jen aby to nebyl nějaký nádor nebo něco
. i když je pravda že poslední dobou vstávaám kolem 4:30 a jdu spát ve 22:00
Nevyspání, nedostatek hořčíku a malý příjem (nealkoholických) tekutin. Hořčíkem nemyslím magnesii - vodu.
Kubíčku, to není žádný nádor, fakt ne. Jsi normálně přetažený. Všechno vypni a běž si lehnout, kolem osmé, max. deváté hodiny a ráno si pospi. Pak jdi ven, jen tak lelkovat, ideál do lesa. Bude to dobrý. Na stres pomáhá B komplex.
Ted již vím ,že tě bolí delší dobu,ale nádor to nebude,neboj.Co by ti řekli?Nic pošlou tě třeba na magnetickou rezonanci nebo na CT,to je takové fotografování mozku,nebolí to.A budeš mít uplnou jistotu.Kdyby to byl nádor, tak by jsi měl určité příznaky a potíže,třeba by jsi dvojitě viděl,nebo by jsi šel šejdrem né rovně po lajně,mohl by jsi zvracet,a jiné příznaky.Tak ten nádor vypust z hlavy.A je dobře, že jdeš k lékaři.Může to být také z vyčerpání.Nebo něco co jsem psal o něco níž.Ale tam jsem ještě nevěděl to co vím nyní,tak se omlouvám.
prokrvovat hlavu je pěkná blbost.Nepíšeš jak dlouho tě bolí hlava,jaká je to bolest,zda tupá či ostrá.A kde tě bolí v zátylku,čelo,spánek atd.Asi ani nevíš jaký máš tlak,zda vysoký,nízký.Při vysokém tlaku by ti prokrvení jen udělalo pěknou paseku.Vem si něco na bolest-ibalgin třeba a máš-li časté bolesti hlavy, tak jdi k lékaři ke svému ošetřujícímu,nebo neurolog.
"kubicek 14", asi už toho bylo všeho hodně, škola, známky, stres. Teď v létě to chce být víc na vzduchu, pokud bolest stále, tak navštívit lékaře. - stařenka
doplněno 30.06.11 20:57:A spánek je lepší, než chleba s máslem. Tak spát do sytosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.