Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpora v nezaměstnanosti

Od: kulinka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,pracovala jsem v kuse 8 let a 1 měsíc u jednoho zaměstnavatele.Práci jsem ukončila 31.5.2009.Poté jsem pobírala podporu v nezaměstnanosti.Poté jsem znovu pracovala,pak jsem pobírala podporu v nezaměstnanosti od 8.1.2011 do konce května,takže tento měsíc v červnu mi naposled 15.6.2011 přišla podpora celkem 5864Kč.Byla jsem se optat na sociálce,zda mám nárok na životní minimum,ale vzhledem k tomu,že bydlím v bytě 3+kk společně s mými rodiči,kteří pobírají důchod,byt je psaný na ně v osobním vlastnictví,tak mi bylo řečeno,že nebudu mít nárok.Paní na úřadě mi říkala,že můžu vyplnit papíry,ale že to vidí tak,že nic nedostanu,protože rodiče bude společně posuzovanými osobami v bytě.Jak dlouho budu muset pracovat v kuse,abych měla nárok na další podporu v nezaměstnanosti?Moc děkuji za odpověď,hezký den.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Mrkněte na mesec.cz/.... Tam to máte všechno polopatisticky popsáno.

kulinka*
hodnocení

Dobrý den,moc děkuji eulalie,jsem vděčná,že jsou lidi,co poradí,přeji Vám moc krásný den.

pt®

"kulinka", pokud jste již vyčerpala podporu, na kterou jste měla nárok, musíte opět odpracovat šest měsíců, aby Vám vznikl nový nárok na podporu. - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]