Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chtěla bych vědět,jak dlouho potrvá léčba. Mám zlomený vnější i vnitřní kotník a zpřetrhané vazy. Jsem 3 týdny po operaci,mám 3 šrouby,jeden mi budou ještě v srpnu vyndávat. Chtěla bych vědět,kdo s tím má zkušenost jak dlouho bude trvat pracovní neschopnost,kdy asi tak budu moci jít do práce.Vím,že u každého je to jinak,alespoň přibližně. Díky
Loni před Vánocemi si kamarádka zlomila kotník děsným způsobem. Ale už je starší - šedesát let. Asi dva měsíce chodila s berlemi a nesměla na nohu došlápnout. Potom ještě asi dva nebo tři měsíce měla omezený pohyb. Ale jak říkám, ona má navíc problémy s klouby a i normálně chodí s francouzkou holí. Tak snad u vás to proběhne líp.
Zdravím vás, měla jsem zlomený vnější i vnitřní kotník, spíš rozdrcený, šrouby a sádru-nechodící 1měsíc, pak rozcvičování se šrouby na elektrickém stroji a pak po měsíci šrouby ven a rozcvičování od začátku. Dnes je to 8 let, kotník otéká a pobolívá stále ale na druhé noze jsem měla zlomenou patní kost a to tedy bylo daleko horší. Pokud jste jinak zdravá a odnesl to jen ten kotník tak předpokládám, že do práce můžete hned jak vám dovolí nohu trošku zatížit, tedy i se šrouby, po vytažení šroubů zdravý člověk odchází jen trochu kulhající. Pohlídejte si až vám budou vytahovat stehy-mě tam dva nechali a dost to zhnisalo. Zeptejte se ošetřujícího lékaře, ten vám jistě zhruba řekne kdy půjdete do práce. Hodně zdraví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.