Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3D brýle, když nosím dioptrické?

Od: anzionka® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den rádci,

měla bych dotaz: nosím dioptrické brýle a chtěla bych jít do kina na 3D film. Je to velký problém? Nasadím si ty speciální brýle i přes dioptrické? Je to nepohodlné, nebo je to bez problémů? Máte nějaké zkušenosti?

Díky všem za odpověďi. ;)

doplněno 06.07.11 08:23:

Díky všem za vaše názory, rady a zkušenosti. *slunce*

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wazi*
hodnocení

3x
Nosim brejle na dalku (2,25) a byl sem ted nedavno na 3D filmu a naprosto v pohode. Bylo to v Palace cinemas, kde sem si koupil ty jejich za 15 CZK a vubec zadnej problem. Zkusil sem to i bez dioptrickych a to stoji za prd.

hodnocení

2x

Sestra chodí na do kina pravidelně na 3D s brýlkami ..na každé oko má 1,2 a nestěžovala si na nic..Minuta štelovánía vše v poho..

Má takové ty "moderní" hranaté brejličky...

hodnocení

2x

Já chodím v Praze do Imaxu a kin Cinema city a 3D brýle přes dioptrické brýle nasadím v pohodě*palec*

jabraka*
hodnocení

2x

Problém nastává tehdy,když má divák na každém oku jinou čočku,rozdíl v dioptriích neumožní stereoskopické zobrazení.

Stejně je řada lidí,kteří mají na jednom oku tupozrakost.Pak bohužel nemohou dostatečně spolehlivě sledovat 3D zobrazení.

JABRAKA

monkeyking*
hodnocení

2x

Myslím, že by nebyl problém nasadit 3D brýle na ty dioptrické. Protože ty 3D brýle jsou velké!

martinaa*

Jsou velke, ale maji sedet na koreni nosu, kde uz v tomto pripade sedi dioptricke. Asi to zrejme zalezi kino od kina, ale ja mela v brne problem, 3D se mi proste na dioptricke nevesly. Ani na koren a za uchem tlacily.

martinaa*
hodnocení

0x

Pres dioptricke mi 3D nejdou nasadit, na to jsou moc blizko oci, nehlede na to, ze bych mela za uchem dvoje nozicky od dvou bryli, pricemz me tlaci i jen ty jedny:) Radeji berte cocky.

hodnocení

To je trochu problém, poněvadž já nemám čočky :(.

martinaa*

3D jsou od oci ve vzdalenosti beznych bryli, daji se posunout na spicku nosu, ovsem je otazka, jak dlouho toto nepohodli vydrzite. Jednak Vam budou padat z nosu a jednak budou tlacit za usima na spatnych mistech... a jednak budete mit mensi zorne pole.

krkovicka*
hodnocení

0x
Obrátila bych se na výrobce,že jste znevýhodněná :) ale což,to jen tak nepůjde.Buď přetrpět film s dvěma okuláry nebo opravdu ty čočky.
martinaa*

No je podivne, ze neexistuji 3D pro obrylene... nebo ano? Skutecne je to pro ne docela znevyhodnujici.

krkovicka*
By stačily sklápěcí skla *zed* ale o ničem takovým nevím,že by bylo na trhu.

hodnocení

Ale teď jsem googlila a že prý někdo s tím nemá problém ... ;) Že prý to je kino od kina, ty brýle. No, ale mám to rysknout? To ví pánbůh :)

martinaa*

Toz je mozny, ze mam spatne bryle:D Ale risknete to, kdyz to zvladli jini, zvladnete to taky. Pro dobry film kdyztak zvladnete neco vytrpet:)

krkovicka*
Bude to boj ale zkusit to můžete.

lidus*
hodnocení

0x

Dobrý večer. Mám 3 diptrie a ještě na každé oko jiný cylindr, bez problémů dám 3D brýle na své brýle. Chvíli to trvá, než si oči zvyknou, brzy se unaví ale dá se to.

akim*
hodnocení

0x

zdravím, podařilo se mi najít tento produkt, protože řeším stejný problém. Tak snad pomůže... nej3dbryle.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]