Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vím o tom, že existují různí křesťanští misionáři z USA apod, kteří pořádají také výuku angličtiny - hlavně konverzaci - zdarma. Nemáte nějaký tip, kde se koná něco podobného v Brně? Máte s tím někdo zkušenosti? jde mi o to, aby se skutečně jednalo o výuku aj nebo konverzaci obecně, nikoliv probírání bible a náboženských témat v angličtině.
děkuji
Jak dobre umis anglicky? Pochopit vyklad bible v anglictine je velice tezke. Ja ziju v Kanade a anglicky umim dobre, ale kdysi jsem si chtel precist Koran, ktery me kdosi doporucil a vubec jsem to nemohl pochopit. Po 2 kapitolach jsem to vzdal.
Pro tebe by bylo nejlepe si najit normalniho anglicky mluviciho cloveka. Kdyz se zaregistrujes na tuhle stranku, tak tam se daji nalest anglicky mluvici lide v Cechach. expats.cz/...
Ahoj, mám zkušenost s podobným kurzem z Prahy, před několika lety jsem také hledala konverzaci s rodilým mluvčím a neměla jsem peníze, tohle se nabízelo zadarmo. Není to výuka. Přidělí ti jednoho američana nebo američanku, za mě to byli studenti. Hodinu s tebou probírají zjednodušenou verzi ang.bible, vždycky jednu kapitolu. Koná se to v jakémsi jejich centru. Záleží, jestli navážete nějaký vztah nebo ne. My jsme pak s tou studentkou kromě bible mluvili i o spoustě jiných věcí. O víkendu je možnost zúčastnit se výletů - my jsme třeba šli přes Šárku na návštěvu k jednomu misionáři žijícímu v Praze, tam jsme dostali čaj a koláčky, hrálo se pár her a šlo se zpátky. Tam se o náboženství nemluvilo. Ale každou sobotu dopol. ti nabízeli přijít k nim do toho centra na nějaké společnou mši či co - tam jsem nechodila, mně šlo jenom o konverzaci. Nikdo mě do náboženství nenutil, to je pravda, ale celý kurz je o něm...
Tak to jste mě moc nepotěšila, v Brně to bude určitě to samé, ale o probírání bible, které tam bude asi prioritou, zájem opravdu nemám. Spíš jsem si myslela, že to bude opravdu konverzace ve skupince lidí na jakékoliv téma, hraní těch her apod..
Zkusím si buď najít toho cizince, se kterým bych mohla mluvit anglicky nebo prostě normální kurz v jazykovce.
Děkuji Vám oběma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.